Sevilla – Borussia Dortmund: Analiza utakmice

Milos
16 veljače, 2021
434 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Naime, eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, tipujemo jednu utakmicu Lige Šampiona, gde u Sevilji, na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan, domaća ekipa Sevilla, dočekuje nezgodnu i mladu ekipu Borussia Dortmund.

Sevilla

Domaća ekipa je slobodno možemo reći jedan specijalista za evropska takmičenja, posebno za takmičenje u okviru Evropa League, koji su nekoliko puta osvajali. Naravno, prerasli su to takmičenje i sada je vreme da se nose na najboljim ekipama na starom kontinentu. Grupnu fazu su pregrmeli relativno lako, mada ruku na srce nisu imali tešku grupu. Ono što se mora napomenuti je činjenica da se nalaze u fantastičnoj formi i da je pre par dana pobeđena i Barcelona.

Liverpool

Njihovi protivnici, ekipa Dortmunda, opet ove godine ima mlad i vrlo perspektivan tim. Ipak, uz mladost dolaze i varijanse u formi, pa tako Milioneri se trenutno nalaze na 6-toj poziciji Nemačke Bundeslige. Svoju grupnu fazu su prošli prilično teško jer su imali dosta nezgodnu grupu sa Laziom, Zenitom i Bruggeom. Oni imaju prilično nestabilnu formu u poslednjih mesec dana i nisu ekipa kojoj se može verovati.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema pred ovaj meč, tako da trener Seville ne može da računa na Jesus Navas, Marcos Acuna, Lucas Ocampos, Oscar Rodriguez, dok trener gostiju ne može da računa na Thomas Meunier, Dan-Axel Zagadou, Lukasz Piszczek.

Raniji rezultati i trendovi

Vrlo interesantno, ali ove dve ekipe su do sada igrale samo 2 puta i to sada već davne 2010. godine, kada je Sevilla imala više uspeha i imaju jednu pobedu i jednu nerešenu.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, njihovu snagu kao i kakve vesti dolaze iz kampova, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Sevilla AH0 (da Sevilla ne izgubi na ovom meču, ako bude nerešeno ulog se vraća), koja opklada se plaća odličnom 1.67 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos