Anadolu Efes – Olympiakos: Analiza utakmice

Milos
18 veljače, 2021
429 Views
košarka tipovi

Naš košarkaški Tip Dana danas će svakako biti iz EuroLeague, gde favorizovana ekipa Anadolu Efes dočekuje ekipu koja je imala problema cele ove sezone, ali koja je sasvim sigurno jedna od ekipa koja svima može da napravi problem, ekipu Olympiakos. Ukoliko vas interesuje naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, Anadolu Efesa je krenula sporije u ovu sezonu, ali u poslednje vreme igraju fantastično, te u poslednjih 6 utakmica imaju 5 pobeda i samo jedan poraz (od Zenita). Trenutno imaju skor od 13 pobeda i 10 poraza i ono što je specifično za njih je to da igraju vrlo efikasne utakmice, te su ove sezone u Euro League na proseku od 157.6 poena.

Njihovi protivnici, ekipa Olympiakosa sa druge strane ima skor od 11 pobeda i 13 poraza, a njihova forma je moglo bi se reći katastrofalna, pošto ne znaju za pobedu u poslednjih 5 utakmica (porazi od ASVEL, Zalgiris, Armani Milano, Barcelona i PAO). Olympiakos pod hitno mora da podigne formu i da počne pobeđivati na nekim utakmicama, pošto im play off polako beži. Oni su ove sezone na 157.8 poena u proseku.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale 41 put i rezultati su totalno izjednačeni, ali ono što je simptomatično je činjenica da igraju uvek na veliki broj poena. Tako je poslednjih 6 susreta videlo 171, 169, 140, 153, 170 i 163 poena.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj poena na meču, stoga ćemo odigrati Over 158 Points (da obe ekipe postignu 158 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos