Al Ahli – Umm Salal: Analiza utakmice

Milos
23 veljače, 2021
361 Views
nogomet tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, iako se igraju utakmice Lige Šampiona, mi smo našli jedan biser u nama dalekoj i ne toliko popularnoj ligi, ali nije poenta igrati popularne utakmice, nego one koje donose profit na duže staze. U gradu Doha, na stadionu Hamad bin Khalifa, sastaju se ekipa Al Ahli i gosti, ekipa Umm Salal.

Al Ahli

Domaća ekipa, koju trenira Crnogorski stručnjak Nebojša Jovović, ima vrlo lošu sezonu za njihove standarde, pošto se trenutno nalaze na 7-oj poziciji, a na domaćem terenu imaju 4 pobede, 1 nerešenu i čak 5 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 24 primljena pogotka. Iako se iz proste statistike vidi da na domaćim utakmicama igraju na 3.90 golova po meču, mora se napomenuti da su oni od 10 domaćih susreta 4 puta išli ispod tri gola, a ovaj prosek dolazi iz tri susreta koja su bila vrlo efikasna (Al Sadd 1-7, Qatar SC 1-4 i Al Duhail 3-5).

Umm Salal

Njihovi protivnici, ekipa Umm Salal se nalazi na 9-toj poziciji i oni su ubedljivo najnefikasnija ekipa lige, pošto na njihovim utakmicama pada u proseku 1.56 golova. Na gostovanjima imaju 2 pobede, 3 nerešene i 4 poraza uz gol razliku od 7 postignutih i 13 primljenih golova, a na poslednjih 8 gostovanja, čak 6 puta su išli ispod tri gola. Ovo i nije čudno, jer najbolji igrači Umm Salala su svakako veteran na golu Baba Malick i odbrambeni igrači Cheshmi i Abdennour.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 31 puta do sada i rezultati su na strani gostujuće ekipe koja je pobedila na malo više utakmica. Ipak, ono što je važnije je činjenica da je na poslednjih 7 susreta čak 6 puta viđeno manje od tri pogotka i da vrlo često igraju nerešene utakmice.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos