Slovan Bratislava – Dunajska Streda: Analiza utakmice

Milos
5 ožujka, 2021
440 Views
slovan fc dac

Subota nam kao i obično nudi dosta kvalitetnog sadržaja, a tu pre svega mislimo na ponudu fudbalskih utakmica, posebno utakmica najpopularnijih liga. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas meč koji se igra u okviru prve Slovačke lige, gde se na stadionu Tehelne Pole u gradu Bratislava, sastaju domaća ekipa Slovana i gosti ekipa Dunajske Strede.

Slovan Bratislava

Domaća ekipa, ima odličnu sezonu do sada i sa pravom se nalaze na prvoj poziciji tabele, a na domaćem terenu su gotovo nepobedivi pošto imaju 9 pobeda, 0 nerešenih i 1 poraz, uz impresivnu gol razliku od 25 postignutih i samo 4 primljena gola. Sasvim sigurno će biti extra motivisani pred ovaj meč, pošto im dolazi u goste ekipa koja se nalazi na drugoj poziciji i koja bi jedina mogla da ugrozi Slovan na prvoj poziciji.

Njihovi protivnici, ekipa Dunajske Strede se nalazi na drugoj poziciji tabele, a na gostovanjima imaju odličan učinak od 6 pobeda, 2 nerešene i 2 poraza uz vrlo efikasnu igru i 20 postignutih i 15 primljenih pogodaka. Generalno obe ove ekipe spadaju u red efikasnijih ekipa u ligi, pa tako domaći idu u 3+ na 50% domaćih utakmica, a gosti sa druge strane idu u 3+ na 60% utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali ono što je simptomatično je činjenica da su na poslednjih 6 susreta, čak 4 puta bilo da obe ekipe postignu pogodak, a vrlo često i da bude 3+.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati otvoreno, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+ (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 2.04 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos