Real Madrid – Barcelona: Analiza utakmice

Milos
10 ožujka, 2021
869 Views
real barcelona

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek kada se igraju evropski kupovi ima dosta dobrih utakmica, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru košarkaške EuroLeague, gde se u Madridu igra Super Classico, a ekipa Real Madrida dočekuje svog večitog rivala ekipu Barcelone.

Real Madrid

Možemo samo da pretpostavimo kakva nas utakmica sutra očekuje, jer se obe ove ekipe nalaze u solidnoj formi. Domaća ekipa, Kraljevski Klub ima do sada 17 pobeda i 11 poraza i jasno je da je ovo tranziciona sezona za Madridski klub. Kako i ne bi bila kada dosta veterana izlazi iz poslednje godine ugovora i sasvim je jasno da se sledeće sezone očekuje totalna rekonstrukcija ekipe. Real Madrid ove sezone, baš zbog godina svog rostera, igra dosta sporije nego što smo to navikli od njih i oni u proseku igraju u ovom takmičenju utakmice sa 153.1 poen.

Barcelona

Njihovi protivnici, ekipa Barcelone igra mnogo bolje od svojih rivala, te do sada imaju 20 pobeda i samo 8 poraza. Trener Jasikevicius je napravio sjajan spoj mladosti i iskustva i njegova ekipa melje svoje protivnike, pre svega u odbrani. Naime, Barcelona ove sezone dozvoljava svojim protivnicima svega 73 poena, što je dovelo do toga da oni u proseku igraju utakmice sa 152.6 poena.

Očekivani sastavi

Do momenta pisanja ovog članka nismo uspeli da saznamo neke bitnije informacije o povredama i suspenzijama.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 27 puta i rezultati su vrlo izjednačeni, pošto je Real pobedio na 14, a Barcelona na 13 utakmica. Doduše u Madridu, Real ima mnogo više uspeha, jer je pobedio na 9 od 12 susreta. Što se tiče broja koševa, bilo je mešovitih rezultata, odnosno utakmica sa mnogo, ali i sa malo koševa.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 157 points (da ove ekipe ne postignu više od 157 poena na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos