CSKA Moscow – Olimpia Milano: Analiza utakmice

Milos
10 ožujka, 2021
463 Views
cska milano

Ovaj midweek će biti izrazito zanimljiv, pošto se igraju kako utakmice Lige Šampiona i Lige Evrope, tako i međunarodna takmičenja u košarci, EuroLeague, EuroCup i FIBA Champions League. Kako smo ove nedelje bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru EuroLeague takmičenja, gde se u gradu Moscow u Rusiji sastaju domaća ekipa CSKA Moscow i italijanska ekipa Olimpija Milano.

CSKA Moscow

Domaća ekipa, je jedna od nama najomiljenijih ekipa što se tiče igre na veći broj koševa i oni su nas obradovali do sada bar nekoliko puta. CSKA Moscow naprosto već godinama forsira tu brzu košarku sa mnogo tranzicije, ali mali problem je sada u tome što nema više igrača kao što je bio Mike James, koji sam može da zatrpa protivnika sa 30 koševa po utakmici. Ipak, smatramo da je CSKA prejak na individualnom nivou i da bi oni morali natrpati mrežicu svojih protivnika na ovom meču.

Olimpia Milano

Njihovi protivnici, ekipa Milana je na poslednja dva meča otišla u debeli Under. Prvo neočekivano protiv Zalgirisa 64-69, a onda i u domaćem šampionatu, gde su protiv Trenta igrali 60-61. Ovo je vrlo ne simptomatično za njih iz razloga što su oni zapravo vrlo brza i efikasna ekipa. Sasvim sigurno ih je iz ritma izbacila povreda Dilejnija, ali protiv CSKA retko koja ekipa može da igra sporo.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 14 puta i CSKA je pobedio na 11 susreta, a što se koševa tiče godovo uvek bude prilično efikasna utakmica.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovde moglo biti dosta koševa, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 159.5 points (da obe ekipe postignu 160 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.91 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos