Maccabi TA – Anadolu Efes: Analiza utakmice

Milos
15 ožujka, 2021
603 Views
maccabi efes

Ovaj utorak neće biti izrazito zanimljiv što se tiče košarke, pošto se igra svega nekoliko utakmica u evropskim takmičenjima. Kako smo ove nedelje bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru EuroLeague takmičenja, gde se u okviru vanrednog kola sastaju domaća ekipa Maccabi TA i ekipa Anadolu Efes.

Maccabi TA

Domaća ekipa, Maccabi TA se trenutno nalazi na 14-toj poziciji sa skorom od 11 pobeda i 16 poraza, a na domaćem terenu imaju prilično mršav skor za njihove standarde od 7 pobeda i 6 poraza. Ovo je generalno jedna prilično neimpresivna sezone za „Ponos Izraela“, jer su gazde svakako mnogo više očekivale, ali žuto-plavi od samog početka nikako da nađu pravi ritam.

Anadolu Efes

Njihovi protivnici, ekipa Anadolu Efes je ekipa koja se nalazi u najboljoj formi u poslednjih mesec dana, među svim Evroligaškim ekipama. Trenutno imaju skor od 18 pobeda i 10 poraza, ali ako se pogleda njihovih poslednjih 11 susreta, može se videti da imaju 10 pobeda i 1 poraz uz prosečno postignutih 91.5 poena na tih 11 susreta.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta, a bolji u međusobnim duelima je svakako Anadolu Efes, ali vode sa rezultatom 10-9.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi bi Anadolu Efes morao biti efikasan, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Anadolu Efes TT Over 85.5 Points (da Anadolu Efes postigne 86 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos