Top Oss – NEC: Analiza utakmice

Milos
18 ožujka, 2021
437 Views
top oss nec

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za petak 19.03.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog to dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji nazivamo Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmica koja se igra u okviru Holandske Eerste Divisie (druga Holandska liga), gde su u gradu Oss, na stadionu Frans Heesen, sastaju domaća ekipa Top Oss i gosti, ekipa NEC Nijmegen.

Top Oss              

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 12-toj poziciji šampionata, ali moramo da primetimo da se nalaze u prilično lošoj formi u poslednje vreme, pošto na poslednjih pet susreta imaju četiri poraza i samo jednu pobedu. Na domaćem terenu ove godine imaju 5 pobeda, 2 nerešene i 7 poraza, uz gol razliku od 21 postignutog i 24 primljena pogotka (3.24 pogotka u proseku). Jasno je da domaća ekipa mora da prekine ovaj niz loših rezultata, mada će to biti izrazito teško protiv ovako kvalitetne ekipe kao što je NEC.

NEC Nijmegen

Gostujuća ekipa, se nalazi u samom vrhu i oni se grčevito bore za jedno od mesta koje garantuju promociju u najviši rang sledeće sezone. NEC je podjednako dobar na domaćem, ali i na gostujućem terenu, te ove sezone na gostovanjima imaju skor od 8 pobeda, 2 nerešene i 4 poraza uz gol razliku od 30 postignutih i 18 primljenih golova (3.42 gola u proseku). Bez ikakve sumnje oni su na ovom meču favoriti, što i kladionice predlažu, pošto je kvota na njihovu pobedu u proseku 1.73.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 10 puta, rezultati su na strani gostujuće ekipe, pošto su domaćini pobedili na 3, a gosti na 6 susreta, dok je jedna susret završen nerešenim rezultatom. Što se golova tiče na 4 od poslednjih 6 susreta je viđeno 3 ili više pogodaka.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos