Slovan Bratislava – Zilina: Analiza utakmice

Milos
20 ožujka, 2021
381 Views
slovan zilina

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, u moru utakmica koje se nalaze u ponudi, kao i svakog vikenda, odlučili smo se za jednu ligu i utakmicu koja će mnogima (ali ne i nama) biti ispod radara. U okviru prve lige Slovačke na stadionu Tehelne pole u Bratislavi, sastaju se lider šampionata Slovan i gosti ekipa Ziline.

Slovan Bratislava            

Domaća ekipa je verovatno u pravom momentu ušla u fantastičnu formu i na protekle tri utakmice su naprosto raznosili svoje protivnike na terenu. Seredu su dali 5 golova, pa onda DAC je primio 3, da bi prošle nedelje nesrećni Trenčin primio čak 6 golova. Oni se naravno nalaze na prvom mestu tabele, a na domaćem terenu su ove sezone impresivni.

Zilina

Gostujuća ekipa, Zilina se trenutno nalazi na trećoj poziciji ove Championship grupe i ruku na srce oni imaju prilično dobru sezonu iza sebe. Naravno nisu toliko impresivni kao njihovi današnji protivnici, ali imaju vrlo potentan napad koji može da iznenadi bilo koju ekipu u prvenstvu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 65 puta, rezultati su vrlo izjednačeni, pošto su domaćini pobedili na 27, a gosti na 24 susreta, dok je 14 susreta završeno nerešenim rezultatom. Što se tiče golova, na poslednje tri utakmice viđeno je mnogo golova što je vrlo pozitivan trend.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više pogodaka, a ako bude tačno tri ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos