Slovenija – Hrvatska: Analiza utakmice

Milos
23 ožujka, 2021
452 Views
FIFA World Cup 2022

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za utorak 23.03.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog to dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo, gde se u okviru Grupe H, u Ljubljani, na stadionu Stožice, sastaju domaća reprezentacija Slovenije i gosti reprezentacija Hrvatske.

Slovenija           

Domaća reprezentacija Slovenije možda ne važi za jednu od najopasnijih reprezentacija u Evropi, ali bez svakakve sumnje, oni su tokom godina uspeli da naprave jednu više nego respektabilnu selekciju. Naime, na golu je Jan Oblak, a u napadu napadač Atalante Iličić, te slobodno možemo reći da selektor Matjaz Kek ima slatke muke pred ovaj duel. Moramo dodati da je Slovenija na poslednjih pet domaćih susreta neporažena i da imaju tri pobede i dve nerešene utakmice.

Hrvatska

Vatreni se u poslednjih godinu dana nalaze u igračkoj i rezultatskoj klackalici, pošto niti igra niti rezultati nisu bili na nivou koji navijači od njih očekuju. Ipak, ono što je sigurno je činjenica da Hrvatska igra neverovatno efikasno i zabavno, te da se na njihovim utakmicama viđa veliki broj golova. Selektor Dalić će na ovom meču imati vrlo snažnu ekipu, pošto su na okupu svi najbolji igrači osim Bruna Petkovića, koji je povređen.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 9 puta, rezultati su na strani gostujuće ekipe, pošto domaćini nisu pobedili nikad, a gosti na šest susreta, dok je tri susreta završeno nerešenim rezultatom. Što se golova tiče na 5 od poslednjih 7 susreta je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG (da obe ekipe postignu gol na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos