Srbija – Irska: Analiza utakmice

Milos
23 ožujka, 2021
499 Views
FIFA World Cup 2022

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema mnogo utakmica u ponudi, ali počinju da se igraju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u okviru svetskih grupa, te za one koji znaju da istražuju, ima dovoljno interesantnih utakmica u ponudi. U Beogradu u okviru prvog kola kvalifikacija Grupe A na stadionu Rajko Mitić u Beogradu, sastaju se reprezentacije Srbije i Republike Irske.

Srbija   

Domaća reprezentacija već godinama tavori igrajući sporednu ulogu u kvalifikacijama za razna takmičenja, a selektori se menjaju kao na traci. Mnogo ih je prošlo u poslednjih nekoliko godina i niti jedan od njih nije napravio dovoljno dobar rezultat, a navijači se sa setom sećaju igara kada je selektor bio sada već pokojni Radomir Antić, koji je uspeo da odvede Srbiju na svetsko prvenstvo. Poslednji selektor Ljubiša Tumbaković nažalost nije uspeo u prošlom ciklusu i dobio je otkaz, a njegov naslednik je legendarni igrač, ali i vrlo popularan trener Dragan Stojković – Piksi. Kao trener svoju karijeru je razvijao u Aziji, ali je sada konačno dočekao priliku da vodi i reprezentaciju svoje zemlje. Inače, njegove ekipe su poznate po tome da igraju na gol više i da odbrana nije nimalo bitna.

Republika Irska

Gostujuća ekipa, spada u one klasične ostrvske reprezentacije, koje igraju tvrdo i na malo pogodaka. Naime, kada pogledamo poslednjih 10 susreta Republike Irske jasno se vidi da su odigrali čak osam susreta sa manje od dva pogotka i da su samo protiv Novog Zelanda u prijateljskom meču (3-1) i protiv Engleske (0-3) odigrali efikasnu utakmicu. Ono što bi moglo biti presudno na ovom meču je činjenica da će Srbija izaći otvorenog garda i da će svakako napasti Irsku iz svih oružja.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel, mada selektor Irske ne može da računa na prva dva golmana, a oba selektora ne mogu da računaju na igrače iz zemalja koje su se zaključale.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 5 puta, Srbija je pobedila dva puta, nerešeno je bilo tri puta, a Republika Irska nikada nije pobedila. Od pet susreta tri su završena sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu i sve oko njih smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2 Goals (da obe ekipe postignu 2 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos