UCAM Murcia – Bilbao: Analiza utakmice

Milos
28 ožujka, 2021
481 Views
murcia bilbao

Ova nedelja će biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih nacionalnih liga. Juče smo bili više nego precizni, te danas nastavljamo da tražimo pažljivo i uspeli smo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru redovnog kola Španskog šampionata, gde se sastaju domaća ekipa UCAM Murcia i gosti ekipa Bilbao.

UCAM Murcia

Domaća ekipa UCAM Murcie se trenutno nalazi u donjem delu sredine tabele, tačnije na 13-topj poziciji sa skorom od 9 pobeda i 16 poraza. Na domaćem terenu imaju 6 pobeda i 6 poraza, a u proseku u svojoj hali igraju na 161.9 poena. Međutim, i pored činjenice da važe za jednu od efikasnijih ekipa, UCAM Murcia je na poslednjih nekoliko susreta pokazala da je znatno usporila svoj napad.

BB Bilbao

Njihovi protivnici, ekipa Bilbao se nalazi na pretposlednjoj poziciji u šampionatu sa svega 6 pobeda i 20 poraza. Oni na gostovanjima imaju 3 pobede i 10 poraza, a u proseku igraju utakmice sa 168 poena. Bilbao pod hitno mora da zategne svoje redove, jer ako ovako nastave da igraju sledeće godine biće u drugoj ligi.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali u poslednjih šest susreta, samo jednom su ove dve ekipe išle preko postavljene linije.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti jedna šahovska partija, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 164.5 points (da obe ekipe ne postigne više od 164 koševa), koja opklada se plaća odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos