Valencia – Joventut Badalona: Analiza utakmice

MilosNS
4 travnja, 2021
457 Views
valencia joventut

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za ponedeljak 29.03.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog to dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru košarkaške Španske ACB Lige, gde se u okviru redovnog kola, u Valenciji sastaju domaća ekipa Valencia i gosti interesantna ekipa Joventut Badalona.

Valencia

Domaća ekipa se trenutno nalazi na šestoj poziciji šampionata sa 17 pobeda i 10 poraza, ali kako je to već postalo tradicija na domaćem terenu igraju mnogo bolje, te tamo imaju skor od 8 pobeda i 5 poraza. Oni naravno paralelno igraju Euro League i ACB Ligu, te su ove nedelje u midweeku imali dve teške utakmice, protiv Olympiacosa i ALBA Berlin, gde su zabeležili jednu pobedu i jedan poraz. U domaćem šampionatu cilj je svakako dogurati do play offa i pokušati izbeći Barcelonu.

Joventut Badalona

Ove sezone Joventut je napravio jednu zanimljivu ekipu, koja je spoj mladosti i iskustva i može se reći da su napravili dobar posao. Pored veterana Pau Ribasa i Ante Tomića, tu su još mladi Dimitrijević, Dawson i Brodziansky između ostalih. Oni su igrali Euro Cup takmičenje i sasvim lepo dogurali do play offa, ali su onda naišli na neverovatnu ekipu Virtus Bologne i ispali su iz takmičenja. Trenutno se nalaze na sedmoj poziciji šampionata sa 15 pobeda i 11 poraza.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 61 put do sada, Valencija je dobila 37 susreta, a Badalona 24. Ipak, veliki broj susreta je video veći broj koševa, pošto se igra brzo i otvoreno.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 166 (da obe ekipe postignu više od 166 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.