Anadolu Efes – Tofas: Analiza utakmice

MilosNS
12 travnja, 2021
460 Views
efes tofas

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za ponedeljak 12.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Turske Prve Lige gde se u Istanbulu sastaju domaća ekipa Anadolu Efes i gosti vrlo interesantna ekipa Tofas.

Anadolu Efes

Efes je prošle nedelje konačno završio regularni deo EuroLeague i sada imaju desetak dana pauze pre nego počne play off. Na poslednjoj utakmici regularnog dela su se propisno obrukali u Italiji protiv Armanija u jednoj utakmici gde Efesovim igračima apsolutno ništa nije polazilo za rukom. U Turskom šampionatu Efes je suviše dominantan da bi mu se bilo ko suprotstavio, te se nekako čini da je pitanje šampiona već rešeno. Ipak, smatram oda će dana igrači Efesa želeti da pokažu da je rezultat iz Italije samo običan kiks.

Tofas

Bez ikakve sumnje Tofas je jedna vrlo interesantna ekipa, koja se trenutno nalazi na petoj poziciji šampionata sa realnim šansama da igraju play off. Ono što odlikuje ovu ekipu Tofasa je izrazito atraktivna igra na veliki broj poena i ne baš tako dobra odbrana, koja u proseku ove sezone prime nešto više od 81 poena po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i Anadolu Efes ima mnogo više uspeha, a što se koševa tiče bilo je šarenih rezultata, mada preovladavaju utakmice sa velikim brojem poena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Anadolu Efes Over 89.5 TT (da Anadolu Efes postigne 90 ili više od 90 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.