Cantu – Sassari: Analiza utakmice

MilosNS
10 svibnja, 2021
524 Views
sassari vs cantu

Ponedeljak nije nikada posebno bogat što se ponude utakmica tiče, ali na sreću danas se igra kompletno kolo Italijanskog košarkaškog šampionata, pa tako imamo dovoljno utakmica za biranje. Nama se posebno sviđa utakmica koja se igra između dve vrlo zanimljive ekipe, Cantu i Sassari. Imajući u vidu kvalitetu ovih ekipa, kao i činjenicu da ekipe igraju u paklenom ritmu smatramo da je ovo perfektna utakmica za naš Tip Dana.

Cantu

Domaća ekipa, se nalazi uvrlo nezaivnoj poziciji, pošto se nalaze na poslednjoj poziciji šampionata, ne računajući Virtus Roma ekipu koja je istupila iz takmičenja. Oni imaju svega 8 pobeda i čak 18 poraza, a na domaćem terenu imaju rekord od 5 pobeda i 8 poraza, što pokazuje da i pored loše igre na domaćem terenu znaju da pokažu zube. Iako oni ne spadaju u ekipe koje igraju na veliki broj poena danas im u goste dolazi ekipa koja je nemilosrdna po tom pitanju.

Sassari

Sa druge strane Sassari ima jednu fantastičnu sezonu i trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji i play off je manje više zagarantovan za njih. Na gosotvanjima imaju 8 pobeda i 5 poraza, ali ono što je specifično za ekipu Sassarija je činjenica da igraju neverovatno brzo i efikasno. Oni ove sezone u proseku igraju mečeva sa 176 poena što je neverovatan podatak.

Očekivani sastavi

Obe ekipe nemaju previše problema sa sastavima timova, te se očekuje da igraju najbolji igrači iz oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više pute, a preovlađavale su utakmice sa velikim brojem poena. Prvi meč je završen ove sezone pobedom Sassarija 98-92.

Predlozi za tipovanje

Nema mnogo filozofije ovde, gledajući kako ove ekipe igraju. Mislimo da je linija postavljena prilično nisko pa je naš predlog da se odigra Over 171 Points (da obe ekipe postignu 272 ili više poena na meču), koja igra se plaća za nas više nego odličnom 1.78 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.