Tiket dana – subota 03.07.2021.

Sportske
3 srpnja, 2021
318 Views
tiket dana

Na današnjem tiketu dana nalaze se dva košarkaška prijedloga iz nižih australskih liga. Odlučili smo ih upariti u double jer iako nemaju dovoljno visoku kvotu za single oklade i dalje imaju kvalitetu da donesu profit te se ne smiju propustiti.

Kilsyth Cobras – Mt Gambier Pioneers, NBL1 – South, 12:00h

Back to back utakmica za prosječnu ekipu Kilsytha koja je u dobroj formi ali protiv glavnog favorita za naslov i vjerojatno najjače ekipe lige Mt. Gambiera neće moći. Gosti imaju startnu petorku s nekoliko bivših prvoligaških igrača te drže jezgru na okupu već dugi niz godina što im je donijelo ukupno četiri titule u povijesti.

Nakon 2018. do ove sezone nisu nastupali u novoj inačici lige pa im je trebalo malo vremena da se priviknu no sad će ih rijetko tko moći zaustaviti. Jedini manji problem za njih moglo bi biti to što nisu igrali meč već mjesec dana zbog zdravstvenih mjera dok je Kilsyth već odigrao dva susreta. Ipak, početnu bi “hrđu” trebali brzo otresti te čak i rutinski riješiti današnjeg domaćina koji je za klasu ispod njih.

Tip:  pobm 2(Mt Gambier će pobijediti u regularnom vremenu ili nakon produžetaka)  @1.30

North Adelaide Rockets – Forestville Eagles, NBL1 – Central, 12:45h

Iz južne konferencije selimo u onu središnju. Domaći Rocketsi upisali su četiri slavlja u nizu nakon katastrofalnog otvaranja sezone. To nije slučajno jer su od NBL kluba Adelaide 36ersa dobili dva velika pojačanja McVeigha i Decha koji su nezaustavljivi na ovoj razini.

Gostujući Eaglesi su na drugoj pozicij i u nizu od pet pobjeda no trenutno nema bolje ekipe u ligi od domaćina da prekine taj pobjednički niz. Imaju gosti svoje adute za ovu razinu no prvoligaška kvaliteta u rosteru domaćih trebala bi biti ključan faktor u ovoj utakmici.

Tip:  pobm 1(North Adelaide će pobijediti u regularnom vremenu ili nakon produžetaka)  @1.55

Ukupna kvota:   @2.02

Kladionica:   Mozzart

Mozzart Kladionica

100 besplatnih vrtnji
4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
  • Nepostojanje Azijskog hendikepa
  • Ograničen broj depozitnih i isplatnih metoda
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske