Tiket dana – nedjelja 04.07.2021.

Sportske
3 srpnja, 2021
433 Views
tiket dana

Nakon jučerašnjeg dobitnog košarkaškog dubla za danas smo pripremili jedan tripl iz nižih australskih košarkaških liga. Radi se o tipovima s vrijednosti iako su svi nedovoljni da se odigraju kao singlovi.

Brisbane Capitals – Ipswich Force, NBL1 – North, 05:00h

Iako su na trećem mjestu domaći Capitalsi će imati velike probleme da dođu do rezultata protiv gostujućeg Ipswicha koji je u sjajnoj formi otkad su doveli dva prvoligaška igrača Hodgsona i Whitea. Domaći će biti i bez najboljeg igrača Wignessa koji je na svjetskom prventsvu s U19 reprezentacijom pa bi gosti ovdje morali doći do rutinske pobjede.

Tip:   Brisbane Capitals – Ipswich Force  Tim pobjeđuje  Tim 2 pobjeđuje   @1.47

Eltham Wildcats – Knox Raiders, NBL1 – South, 06:00h

Iz sjeverne konferencije selimo u južnu gdje Knox igra back to back susret kod Elthama koji izgleda očajno ove sezone. Gosti su jučer kod kuće srušili jednu od najjačih ekipa lige Waverley a danas bi morali doći do nove pobjede. Nadodajemo i to da su u ovaj drugi dio sezone ušli bitno pojačani prvoligaškim NBL igračem Reubenom Te Rangijem koji je osvajao NBL naslove a ima i reprezentativnog iskustva s Novim Zelandom. Domaći Eltham je minimalno za klasu ispod njih te nam nije jasno kako kvota za pobjedu gostiju može biti tako visoka.

To nam omogućava da se čak osiguramo i hendikepom da gosti izgube do tri razlike a da svejedno imamo dobitan tip što ima nevjerojatan value koji se mora iskoristiti.

Tip:   Eltham Wildcats – Knox Raiders  Hendikep   Hendikep 2 3.5   @1.40

Diamond Valley – Ballarat Miners, NBL1 – South, 06:00h

Kod ovog meča se po postavljenim kvotama i hendikepima najbolje vidi koliko kladionice griješe u ovakvim ligama u kojima nad njima imamo značajnu prednost.

Po njima je domaća ekipa blagi favorit no to oni nikako ne mogu biti protiv Ballarata koji je za klasu iznad njih. Radi se o back to back susretu za goste no svejedno bi ovo morali odraditi i rutinski dobiti protiv limitirane ekipe domaćina. Ballarat je jučer protiv jedne od najjačih ekipa lige Nunawadinga pokazao kvalitetu u pobjedi od preko 20 razlike i ovo moraju dobiti ukoliko se žele uključiti u trku za doigravanje.

Greška kladionica kod postavljanja hendikepa za ovaj susret omogućava nam da se osiguramo da gosti izgube čak do 5 razlike a da nam tip svejedno bude dobitan što se mora iskoristiti.

Tip:  Diamond Valley Eagles – Ballarat Miners  Hendikep  Hendikep 2 5.5   @1.41

Ukupna kvota:  @ 2.90

Kladionica:  22 Bet

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske