Tiket dana – Subota 14.08.2021

Sportske
14 kolovoza, 2021
611 Views
tiket dana

Subotnji tiket smo odlucili popuniti dublom, i to mecevima iz Franckuske i Hrvatske lige. Kao sto najcesce prognoziramo golove, tako ce biti i ovog puta, a ukupna kvota na ovom tiketu visestruko vraca ulozeno.

21:00 PSG – Strasboug, Francuska 1

Sva paznja je trenutno u svetu i Francuskoj usmerena na PSG nakon sto je zvanicno objavljen transfer Lionela Mesija iz Barselone u PSG. Mesi bi trebalo da bude “garant” za osvajanje jedinog trofeja koji nedostaje u vitrinama Pariskog kluba, trofeja Lige Sampiona. Takodje ove godine PSG juri povratak izgubljene titule prvaka Francuske, i u tu borbu su krenuli pobedom na gostovanju ekipi Troa 1:2. El Hajjam je u devetom minutu doveo domacina u prednost i pokazao da nece Troa imati respekta za megazvezde iz Pariza. Ipak je uspeo PSG da se vrati u mec, i golovima Hakimija u 19 i Ikardija u 21 dodje do prednosti, a 1:2 je i bio konacni rezultat. Preziveo je nekako PSG ovaj mec jer je Troa u nastavku imala nekoliko veoma izglednih sansi, i ne bi bilo nerealno da je na ovom mecu doslo do podele bodova. Morace PSG u nastavku sezone sigurnije ukoliko ne bude zeleo ponavljanje proslogodisnjeg scenarija. Strasbourg je razocarao u prvom kolu porazom na svom terenu 0:2 od Angersa, i obzirom da gostuju u Parizu prve bodove ce morati da potraze tek u trecem kolu. Ocekujemo pobedu PSG-a i dosta golova, pa smo se odlucili da to iskombinujemo.

TIP: 1 & 3-6 ( 1.95 ) MERIDIANBET

21:00 Hajduk Split – Slaven Belupo, Hrvatska 1

Nekako se rasteretio Hajduk ispadanjem iz Evrope, pa su nakon dvomeca sa Tobolom uspeli da vezu 2 pobede u Hrvatskom sampionatu. Kuci su dobili Sibenik sa 1:0 , a u proslom kolu u gostima Goricu sa 3:1. Bilo je vidljivo da ce jako tesko Hajduk moci izdrzati ritam dva meca nedeljno, tako da sada mogu da se u potpunosti posvete borbi za sto visi plasman u ligi. U goste im dolazi Slaven Belupo, ekipa koja je sokriala Dinamo na Maksimiru sa 0:2 u prvom kolu, i nakon toga nastavila sa sarenim izdanjima. Recimo pretrpeli su poraz od Lokomotive a uspeli su Osijeku da otkinu bod na gostovanjima. Nikako da udju u konstantnu formu, a jako tesko gostovanje ih ocekuje u Splitu. Na poslednjih 5 meceva na Poljudu, 3 puta je slavio Hajduk i 2 puta je doslo do podele bodova. Zanimljivo je da su na 4 od 5 meceva padali golovi u oba poluvremena, pa smo se odlucili da ispratimo tradiciju i ovoga puta. Morace Slaven hrabro da krene protiv Hajduka i znajuci Hajduk ne treba zacuditi ako Slaven povede na mecu.

TIP: 1-3&1-3 ( 1.91 ) MERIDIANBET

UKUPNA KVOTA: 3.72
KLADIONICA: MERIDIANBET

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Sportske