ABA igrači i predlozi za klađenje – Zach LeDay 15.06.2023.

Srba331
15 lipnja, 2023
988 Views
Partizan vs Crvena zvezda

U četvrtak od 20:00 nas očekuje druga utakmica finalne serije ABA Lige. Partizan vodi 1-0, i sada je na potezu Crvena zvezda.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Zach LeDay ( Partizan )

Prva utakmica je pokazala sve vrline Partizana kao i sve mane Crvene zvezde. Partizan je od starta meča krenuo silovito i nije dopuštao protivniku da “diše”. Posledica takvog ritma i tempa je bila prednost od čak 20 poena u jednom trenutku utakmice. Ipak, znamo da nije realno da u duelu dve prilično izjednačene ekipe jedan tim ima tako veliku prednost, i to naročito u finalu.

Crvena zvezda se probudila i u jednom trenutku uspela da “istopi” tu prednost na samo 6 poena razlike, ali to na kraju nije bilo dovoljno. Moramo reći da je jedan od najzaslužnijih za pobedu Partizana bio Zach LeDay, koji je bio maestralan. Postigao je 24 poena i bio najefikasniji pojedinac na tom susretu.

LeDay je imao 7/11 za 2 poena i 3/6 za 3 poena, što je zaista neverovatan učinak, ali moramo reći da se na prste jedne ruke mogu izbrojati utakmice u ABA Ligi i Euroleague na kojima je LeDay u kontinuitetu bio dominantan. Njegov problem su velike amplitude, tako da veoma često nakon sjajno odigrane utakmice sledi dosta slabiji učinak.

Jasno je da Crvena zvezda ne može doći do izjednačenja u ovoj seriji ako ne zaustavi LeDay-a. Pre svega očekujemo da će Mitrović biti agilniji i snalažljiviji u odbrani, kao i da ovog puta LeDay neće imati tako veliki broj otvorenih šuteva kao u prvoj utakmici.

Očekujemo reakciju Crvene zvezde i smatramo da će jedan od primarnih ciljeva biti zaustavljanje jednog od najboljih protivničkih igrača.

Datum i vreme: Četvrtak 15.06.2023 20:00

Kladionica: Mozzartbet

Kvota: 1.85

Tip: Zach LeDay Under 12.5

Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Srba331

Nije lako opisati u nekoliko rečenica koliko je Srba bitan šraf naše ekipe. Od tipstera koji piše gotovo sve lige i sportove, preko čoveka koji se razume u dizajn i pomalo u programiranje. Kao kučni majstor Srba se pojavi kada je potrebno sa rešenjem problema. Slobodno vreme, kojeg ima malo, provodi u vožnjama biciklom po prirodi, smišljajući kako da unapredi našu stranicu.