Al Batin – Al Shabab: Analiza utakmice

MilosNS
9 travnja, 2021
469 Views
al batin al shabab

Ova subota će biti izrazito zanimljiva što se tiče fodbala, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih nacionalnih liga. Prošle nedelje smo bili više nego precizni, te danas nastavljamo da tražimo pažljivo i uspeli smo da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru redovnog kola šampionata Saudijske Arabije, gde se u gradu Hafar Al-Batin sastaju domaća ekipa Al Batin i gosti ekipa Al Shabab.

Al Batin

Al Batin se nalazi pri samom dnu tabele, odnosno na poziciji koja je tik iznad prvog mesta koja vode u drugu ligu. Iz tog razloga za njih je svaka utakmica izrazito bitna i moraju da se bore za svaki bod. Na domaćem terenu imaju do sada skor od četiri pobede, tri nerešene i pet poraza, i gol razliku od 17 postignutih i 16 primljenih golova.

Al Shabab

Njihovi protivnici, ekipa Al Shabab se nalazi na drugoj poziciji i oni se bore sa Al Hilalom i Al Ittihadom, te je i njima svaki bod bitan i svaki gol takođe. Oni na gostovanjima ove sezone igraju prilično efikasni i imaju šest pobeda, tri nerešene i tri poraza uz gol razliku od 26 postignutih i 19 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale devet puta do sada, a gosti imaju mnogo više uspeha u dosadašnjim duelima. Što se golova tiče od poslednjih 7 susreta 4 je završeno sa 3 ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi ovaj meč mogao biti vrlo efikasan, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.