Intro

Al Budaiya – Al Najma: Analiza utakmice

Al Budaiya Al Najma

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi koje nam se sviđaju, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U okviru prve lige Bahreina u gradu Manama igra se utakmica gde se sastaju Al Budaiya i Al Najma.

Al Budaiya

Domaća ekipa se trenutno nalazi na nezavidnoj devetoj poziciji, koja pozicija u maloj Bahreinskoj ligi donosi relegaciju u niži rang. Na domaćem terenu imaju skor od dve pobede, jedne nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 3 postignuta i 9 primljenih golova na 7 utakmica (1.71 gol po utakmici). Oni generalno spadaju u ekipe koje ne igraju efikasne utakmice i ubedljivo su najneefikasnija ekipa lige.

Al Najma

Gostujuća ekipa, se trenutno nalazi na sedmoj poziciji, znači u samo malo boljoj poziciji nego domaća ekipa. Na gostovanjima ove sezone oni imaju jednu pobedu, tri nerešene i dva poraza, uz gol razliku od 5 postignutih i 7 primljenih golova (ravno 2.00 golova po meču). Oni nisu najdosadnija ekipa lige, ali isto tako vrlo često igraju utakmice sa malo golova.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 11 puta do sada i mnogo više uspeha je imala gostujuća ekipa, a poslednja dva meča su završena sa samo jednim golom.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe i nema prava za kiks, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe ne postignu više od dva gola na utakmici), koja opklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti