Al Dhafra – Al Wahda: Analiza utakmice

Milos
15 ožujka, 2021
388 Views
uae liga

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Danas, nema previše utakmica u ponudi, iako je utorak i iako se vrlo često sredinom nedelje može naći veliki broj utakmica, ove nedelje to nije slučaj. U okviru 21. kola Prve Lige Ujedinjenih Arapskih Emirata, u gradu Madinat Zaid, na stadionu Al Dhafra, u derbiju donjeg dela sredine tabele sastaju se ekipa Al Dhafra i gosti ekipa Al Wahda.

Al Dhafra           

Domaća ekipa se trenutno nalazi na lošoj 11-toj poziciji šampionata, i bez svakakve sumnje su jedna od ekipa koje moraju da se grčevito bore protiv ispadanja. Do ovog momenta, na domaćem terenu imaju vrlo impresivan skor od 5 pobeda, 2 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 14 primljenih pogodaka. Na njihovim domaćim utakmicama je ove sezone bilo u proseku 3.00 gola, a od 10 utakmica čak 6 je videlo 3 ili više pogodaka.

Al Wahda

Njihovi protivnici, sa druge strane se trenutno nalazi na 8-oj poziciji šampionata, i svakako moraju biti vrlo oprezni kako ne bi pali malo niže i krenuli u borbu za ostanak u ligi. Njihove partije do sada nisu bile impresivne pa tako na gostujućem terenu ove sezone imaju 2 pobede, 5 nerešenih i 3 poraza uz gol razliku od 16 postignutih i 16 primljena pogotka na 10 mečeva.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 33 puta, rezultati su na strani gostujuće ekipe, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da je od 7 poslednjih susreta čak 4 završeno sa tri ili više golova, ali da je svaka utakmica završena tako da su obe ekipe postigle pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS & Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos