Alba Berlin – Mitteldeutscher: Analiza utakmice

Milos
27 ožujka, 2021
372 Views
alba mbc

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi, ali zato igraju se mečevi nacionalnih košarkaških šampionata, i kao i uvek postoji veliki broj mečeva koji su nam interesantni. U Nemačkoj BBL ligi, glavnom gradu Berlinu, sastaju se domaća ekipa Alba i gosti ekipa Mitteldeutscher.

Alba Berlin        

Ekipa Albe ove sezone naravno nastupa paralelno u domaćem šampionatu, ali i u Euro League takmičenju, koje je svakako vrlo zahtevno. Ali i pored činjenice da igraju u paklenom ritmu, njihove performanse nikako ne padaju u BBL šampionatu i trenutno se nalaze na trećoj poziciji, sa 20 pobeda i 4 poraza. Ono što krasi ekipu Albe u ovoj sezoni je svakako vrlo efikasna igra, jer u proseku postižu 85.9 poena u proseku, iako ne igraju na preterano visok broj poena generalno (160.4). Trenutno se nalaze u paklenoj seriji što se tiče Euro League, pa je za očekivati da im malo padne koncentracija posebno u odbrani.

Mitteldeutscher

Gostujuća ekipa, slobodno možemo reći igra prilično loše ove sezone, pošto se nalaze na 16-toj poziciji sa 7 pobeda i 18 poraza. Ono što je vrlo specifično za njih je činjenica da igraju vrlo neobaveznu košarku, koja se ogleda u brzim napadima i prilično mekanoj odbrani. Samim tim na njihovim utakmicama u proseku pada veliki broj koševa (174.6). Iako od njih niko ne očekuje da naprave iznenađenje danas, sasvim sigurno će naterati domaću ekipu da dosta trči.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali na poslednjih pet susreta je čak četiri puta viđeno ogroman broj poena (193, 176, 159, 224 i 178).

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali zašto smatramo da bi Alba Berlin mogla da igra malo slabije ovde, te da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 173.5 Points (da obe ekipe postignu 174 ili više poena), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos