Alexander Bublik vs Marin Čilić: Tipovi, savjeti i kvote 15.06.2022.

Sportske
14 lipnja, 2022
625 Views

Iako više nije u mladim danima, Marin Čilić još uvijek hara svjetskim tenisom i drži visok nivo. Trenutno 17-ti reket svijeta ima 33 godine tako da je pred njim još nekoliko solidnih sezona, a trenutno se nalazi u Londonu gdje je ovog ponedjeljka uz manje probleme prošao prvo kolo Queensa.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu već dugi godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši tipsteri koji su specijalizirani za razne lige i sportove ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana, a ukoliko želite ekstra profit ne propustite pogledati naš Tiket Dana.

Marin Čilić

Prije četiri godine Marin je osvojio drugi naslov u Queensu pobjedivši Novaka Đokovića u finalu. Te 2018. godine bio je u naponu snage ostvarivši svoj najbolji ATP plasman s trećim mjestom, a iako trenutno više nije  u “cvijetu mladosti” i dalje niže odlične rezultate.

Sve nas je nedavno iznenadio plasmanom u polufinale Roland Garrosa čime je ispod radara ostvario povijesni uspjeh. Prvi je hrvatski tenisač koji je stigao barem do polufinala na svim Grand Slamovima, a kako mu je preostalo još nekoliko dobrih sezona, ne bi se iznenadili kad bi u svoje vitrine dodao još jedan Slam nakon US Opena iz 2014.

Poznavajući Marinovu nestabilnu psihu, nakon sjajnih igara u Parizu očekivali smo turbulentan prijelaz na travnatu podlogu. Takav je i bio jer ga je u Londonu u prvom kolu čekao motivirani Liam Broady na “domaćem terenu”. Na početku travnate sezone engleski su tenisači iznimno neugodni za bilo koga, a to je okusio i Čilić koji je nakon dva sata borbe ipak uspio slaviti.

Alexander Bublik

Marin će se definitivno osjećati puno sigurnije i stabilnije nakon prve pobjede na “travi”, tako da ga Kazahstanac Bublik ipak ne bio smio ozbiljnije ugroziti. Alexander Bublik igra svoju najbolju sezonu u kojoj je osvojio svoj prvi ATP naslov i svladao top 5 igrača. Titulom se okitio u drugom mjesecu u Montpellieru na betonu gdje je u finalu svladao Alexandera Zvereva.

Nakon toga uslijedio je osjetan pad forme, ali primarno zbog zemljane podloge na kojoj nikad nije volio previše igrati. Od slavlja nad Wawrinkom u prvom meču koji je igrao na zemlji, na toj je podlozio bio bez pobjede gotovo mjesec i pol dana do prvog kola Roland Garrosa.

Početkom travnate sezone za njega je zemljana muka napokon završena. Zasad bilježi promjenjive rezultate u “zelenom” dijelu sezone, dok je u Queensu u prvom kolu prošao Talijana Musettija nakon što mu je ovaj predao meč.

Alexander Bublik vs Marin Čilić Prognoza i Tip

Bublik je prije nekoliko godina javno izjavio kako bi odmah prestao igrati da se ne igra za novce. Time je šokirao javnost, ali zapravo i otkrio i surovu realnost današnjice tenisa. Zasigurno ima svoje adute u ovom meču ali Marin bi ipak morao do više-manje rutinske pobjede.

Još od Roland Garrosa izgleda jako dominantno na lopti, udarci su mu precizni kao u najboljim danima te odiše jednim samopouzdanjem koje kod njega nismo dugo vidjeli. Zato vjerujemo da će pokazati još viši nivo nego u prvom kolu i pokriti hendikep gemova koji 22Bet kladionica plaća s jako dobrih 1.71.

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 15.06.2022, 12:00h

Tip: Hendikep Marin Čilić (-2.5)

Kvota: 1.71

Kladionica: 22Bet

Ukoliko još niste registrirani kod 22bet kladionice, imate priliku ostvariti odličan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske