Alonzo Menifield vs. Askar Mozharov: Tipovi, savjeti i kvote – 04.06.2022.

Dusan
4 lipnja, 2022
455 Views
Alonzo Menifield vs Askar Mozharov

Na glavnom dijelu programa očekuje nas duel u poluteškoj kategoriji a sastaju se Amerikanac Alonzo Menifield i Ukrajinac Askar Mozharov, koji debituje u najjačoj  borilačkoj promociji. Mnogo „prašine“ je podigao ovaj meč, jer se u poslednji čas saznalo da je Mozharov „lažirao“ sherdog skor.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Alonzo Menifield

Alonzo Menifield je u UFC došao preko DWSC, i jedan je od najjačih fizičkih boraca u poluteškoj kategoriji. Sem fizičke snage ima i jake i tvrde udarce.

Menifeld je najveći skalp u karijeri uzeo nokautom nad Paulom Craigom, koji je skoro čitavu polutešku diviziju natjerao da tapkaju i predaju borbu. Posle te velike pobjede su uslijedili porazi od St.Preuxa i Devina Clarka, koji su ugasili malo hype oko Menifielda. U UFC-u, Menifield ima skor 5-3.

Ono što svi protivnici Menifielda posebno treba da obrate pažnju je njegov pritisak iz žicu. Kada pritisne protivnika, veoma ga je teško okrenuti i osloboditi se iz toga „zagrljaja“. Ima ubitačne krošee, koji nisu perfektni tehnički, nema ni domet, pošto je dosta kratak za poluteškaša, ali kada dohvati preko garda, tu trava ne raste više.

Većinu svojih pobjeda ostvaruje udarcima, ali se pokazao da ima i dobru „giljotinu“. Sa takvom snagom koju ima, gdje god te stisne oko vrata ili brade moraš predati, bez obzira koliko je to duboko.

Jako je eksplozivan i brz. Ima problem sa tehnički dobrim borcima i dugim koji se kreću, i kontrolišu distancu.

Askar Mozharov

U mnogim MMA krugovima se postavlja pitanje odakle se odjednom na UFC cardu našao Mozharov? Naime na njegovom Sherdog profilu do juče je pisalo da ima skor 24-12!  Ali kada dodješ u UFC, sve borbe se detaljno analiziraju, pa je tako ustanovljeno da se Mozharov nije uopšte borio na 5 eventova. Pa je od danas skor 19-12!

Kredibilitet svih tih protivnika je veoma uppitan. Ima mnogo momaka sa negativnim skorom, momaka koji su odradili samo taj jedan meč protiv Mozharova.

Što se tiče samog stila borbe Mozharova on je prije svega udarač i sve borbe koje pobjedjuje, pobjedjuje nokautima, većinom u prvoj rundi. Njegova gradja je bodybuilderska, teško da bi iko rekao da je profi MMA borac.

I po udarcima je dosta krut u stojci, i svaki iskusniji bokser ili stand up borac, morao pročitati ta „telefoniranja“. Što se tiče kondicije tu je  veliki znak pitanja. U toku njegove karijere, od 31 meč, samo je jedan meč otišao u drugu rundu i izgubio ga je.

Mozharov je agresivan borac, ali imamo osjećaj da njegov stil borbe prolazi samo na ulici, nikako sa najboljim svjetskim borcima u UFC-u.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Menifield: 34 godine, 11W-3L, visina 183cm, reach 193cm.

Mozharov: 27 godina, 19W-12L, visina 191cm, reach 198cm.

Kada uporedimo ova dva borca. Size je na strani Mozharova, ali ostaje pitanje kako će reagovati kada osjeti snagu Menifielda u klinču. Sa tehničke i taktičke strane Menifield je bolji sa dvije klase od Mozharova.

Savjeti za kladjenje

Datum i vrijeme odigravanja utakmice: 04.06.2022, 23:40h
Tip: Alonzo Menifield prekidom.
Kvota: 2.15
Kladionica: 22bet

Mislimo da ovaj meč neće otići u duboke vode. Kvota na Menifielda je sa 1.7 pala na 1.3 u zadnjih par sat. Mislimo da Menifield ima i snagu i kvalitet da završi Mozharova prije isteka 15 minuta.

Možda Mozharov, šokira čitav borilački svijet, ipak je to poluteška kategorija, gdje jedan udarac može riješiti sve.

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan