Always Ready – Blooming: Analiza utakmice

Milos
3 kolovoza, 2021
393 Views
bolivia primera

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola Bolivijske prve lige, gde se sastaju ekipe Always Ready i Blooming.

Always Ready

Domaća ekipa se trenutno nalazi na osmoj poziciji tabele sa pet pobeda, tri nerešene i tri poraza, ali zato na svom terenu imaju odličan skor od 3 pobede, 1 nerešene i 0 poraza i impresivnu gol razliku od 11 postignutih i samo 4 primljena pogotka. Always Ready je jedna od onih ekipa u Boliviji koja većinu svojih bodova osvaja kao domaćin.

BLooming

Gosti sa druge strane imaju jednu tešku sezonu u svakom smislu. Finansijski igrači nisu primili platu nekoliko meseci i pravo je čudo da još imaju motivacije za igrom. Na svom terenu još i uspevaju tako tako da osvoje po koji bod, ali na gostovanjima imaju katastrofalnih 0-0-5 sa gol razlikom od 2 postignuta i 10 primljenih golova.

Očekivani sastavi

Nema previše problema za trenere obe ekipe pred ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale šest puta između sebe, a Always Ready je pobedio na čak pet susreta.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Always Ready -1.5 AH (da domaća ekipa pobedi sa dva gola razlike na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.92 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos