Always Ready – The Strongest: Analiza utakmice

Sportske
10 kolovoza, 2021
573 Views
bolivia primera

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve Bolivijske lige, gde se sastaju dve ekipe koje se nalaze u solidnoj formi, Always Ready i lider The Strongest.

Always Ready

Domaća ekipa je prošlu rundu savladala veliki Bolivar na gostovanju i time pokazala da se radi o ekipi koja se nikako ne sme podceniti ni ove sezone. Iako se trenutno nalaze na tek petoj poziciji sa skorom 7-3-3, oni spadaju bez ikakve sumnje u jednu od top 3 ekipe u šampionatu. Pogotovo su dobri na domaćem terenu gde imaju 4-1-0 do sada.

The Strongest

Gosti sa druge strane predstavljaju možda i najbolju ekipu Bolivije u ovom trenutku, pa se sasvim očekivano nalaze na prvoj poziciji sa skorom od 11-1-1. Ipak gostovanja su im rak rana već nekoliko sezona, pa su tako i ove sezone izgubili od skromne ekipe Bloominga na gostovanju 0-2.

Očekivani sastavi

Nema nekih posebnih informacija pred ovaj meč što se tiče sastava timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su šest puta do sada i The Strongest je imao mnogo više uspeha, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da su 5 od 6 susreta završeni sa velikim brojem golova.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti utakmica koja je biti ili ne biti za obe ekipe, pa mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu 3 ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske