Andora vs Izrael: Tipovi, savjeti i kvote 21.11.2023. 20:45

PjerO
20 studenoga, 2023
1062 Views
Andora vs Izrael

Posljednji dan kvalifikacija za Euro 2024 je ponedjeljak. U Skupini I sastat će se Andora i Izrael. Nijedna od ove dvije momčadi nema šanse za nastavak natjecanja.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Andora

Andora u ovom kvalifikacijskom ciklusu nema nijednu pobjedu. Imaju iza sebe dvije neriješene utakmice i to se može smatrati uspjehom za malenu državu.

U prošlom kolu kvalifikacija gostovali Belorusiji i izgubili 1:0 u meču u kojem nismo vidjeli mnogo lijepog nogometa. Od Rumunjske su izgubili 4:0. Do kraja prvog dijela meča Rumunji su već vodili 3:0, dodali su još jedan gol u 50. minuti, dok Andora za to vrijeme nije niti jednom uputila loptu u okvir gola.

Izgubila je Andora kod kuće od Kosova 3:0, od Švicarske 3:0, a sa Belorusojom odigrala bez golova. Nalaze se na posljednjem mjestu u Skupini I i tu će do kraja i ostati, bez obzira na ishod narednih utakmica.

Izrael

Izrael je na trećem mjestu u Skupini I sa 12 bodova i nema nikakve šanse za plasman na Euro 2024.

Dvije su utakmice presudile da se to desi. U prošlom meču su izgubili od Rumunjske 2:1 na svom terenu. Vodili su 1:0 od 2. minute, ali im je sreća kratko trajala Puskas je izjednačio u 10. minuti, a Hagi u 63 zabio gol za vodstvo Rumunjske. Pritiskao je Izrael do kraja meča rumunjsku obranu, ali bez uspjeha.

Drugi meč u kojem je Izrael izgubio šanse za plasman na Euro 2024 bio je protiv Švicarske, također kod kuće. Na kraju tog meča bilo je 1:1 iako je Izrael imao dovoljno šansi za pobjedu. Poraz od Kosova 1:0 koji se desio prije ovih mečeva nagovestio je das Izrael nema snage za veće rezultate.

H2H

U prošlom meču Izrael je pobjedio Andoru 2:1. Prije toga su igrali 2015. goidine i Izrael je bio bolji 4:0.

Povrede i suspenzije

Andora: Cucu

Izrael: –

Andora vs Izrael: Predlozi za klađenje

Ovaj meč nema nikakvu natjecateljsku važnost. Ipak, Andora bi voljela postići još koji gol, a Izrael će igrati samo za prestiž. Andora se pokazala kao momčad kojoj više nije moguće zabijati veliki broj golova, a Izrael kao momčad koja ima dosta problema u napadu. Očekujemo ovdje vidjeti manje od 2.5 gola.

21.11.2023 20:45

Prijedlog: Manje od 2.5 gola

Tečaj: 1.97

Kladionica: 20bet

100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author PjerO