Andy Murray vs. John Isner – Tipovi, savjeti i kvote 29.06.2022.

Dusan
29 lipnja, 2022
564 Views
Andy Murray vs. John Isner

U derbiju drugog kola i najzanimljivijem meču trećeg dana Wimbledona, sastaće se legenda britanskog tenisa Andy Murray i ubojiti server John Isner.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Andy Murray

Nakon tri godine od posljednje operacije kuka, Andy Murray je konačno dostigao nivo tenisa gdje se može nadati pobjedi protiv svakog tenisača na planeti, pogotovo na travi. Britanac je preskočio Roland Garros, ali je u potpunosti spreman dočekao turnire na travnatoj podlozi.

Prvo je otišao na Challenger u Surbiton gdje je nakon tri pobjede eliminiran u polufinalu od Denisa Kudle, a potom je bio impresivan na ATP turniru u Stuttgartu. U Njemačkoj je stigao do finalnog meča gdje je izgubio od Mattea Berrettinija poslije tri seta.

U prvom kolu Wimbledona, Murray je igrao protiv Jamesa Duckwortha. Nakon jako slabog prvog seta, Britanac je u potpunosti preuzeo inicijativu i osvojio je naredna tri seta bez ikakvih problema. Potpuno razumljivo, Wimbledon je omiljeni Murrayev turnir.

Osvojio ga je dva puta, a prošle godine je ispao u trećem kolu od Denisa Shapovalova. Bitna stvar za Murraya je to da se nije potrošio previše protiv Duckwortha, a duel protiv igrača kakav je John Isner znači mnogo kratkih poena bez puno trčanja.

John Isner

37-godišnji John Isner je sve bliži i bliži odlasku u mirovinu. U posljednje dvije godine, on igra uglavnom na grand slamovima i mastersima, uz poneki nastup na ATP turnirima koji se održavaju u Sjevernoj Americi.

Isner je prepoznatljiv kao jedan od najboljih servera na ATP touru, a sa Wimbledonom ima posebnu konekciju. Odigrao je dva najduža meča u istoriji tenisa na ovim terenima. 2010. godine je duel protiv Nicolasa Mahuta trajao tri dana, a Isner je dobio 70:68 posljednji set.

Drugi najduži meč je odigran u polufinalu Wimbledona 2018. godine, ali tada je Isner izgubio od Kevina Andersona 26:24. Organizatori su nakon toga promijenili pravila, tako da se sada u petom setu igra tie-break, te je skoro sigurno da se nikada u budućnosti neće srušiti pomenuti rekordi koje američki tenisač drži.

Pomenuto polufinale Wimbledona 2018. godine je najbolji rezultat koji je Isner napravio u karijeri, uz osvajanje Mastersa u Miamiju iste te godine. U prvom kolu, Isner je pobijedio Enzo Couacauda 3:2 i to je njegov jedini odigran meč na travi ove godine.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Ovo će biti 10. okršaj ova dva tenisača, a Andy Murray je dobio svih devet prethodnih mečeva. Nikada prije nisu igrali jedan protiv drugog na travi.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 29.06.2022 12:00 CET
Tip: Murray -1.5 setova
Kvota: 1.71
Kladionica: 22Bet

Sve činjenice idu u prilog Murrayu. Igra na domaćem terenu, kroz karijeru je ostvario bolje rezultate na travi od Isnera, a nalazi se i u boljoj formi trenutačno. Isner možda uspije da osvoji jedan set u ovom okršaju, ali više od toga teško da će moći.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan