Antalyaspor vs. Galatasaray: Tipovi, savjeti i kvote – 20.05.2022.

Dusan
19 svibnja, 2022
723 Views
Antalyaspor vs. Galatasaray

U Turskoj ligi sve je moguće da se desi i gotovo svake nedelje se vidi po nekoliko iznenađujućih rezultata. Danas ćemo da pokušamo da predvidimo šta će se desiti na utakmici Antalyaspor i Galatasaray.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Antalyaspor

Neverovatno, ali domaća ekipa je trenutno na boljoj poziciji na tabeli od Galatasaraya, što se ne vidi često. Ipak, imali su odličnu sezonu iza sebe i vrlo su lepo pozicionirani na tabeli, pošto se nalaze na sedmoj poziciji. Na domaćem terenu imaju fantastične rezultate i samo su tri ekipe uspele da odnesu sva tri boda sa njihovog stadiona.

Galatasaray

Gostujuća ekipa ima jednu prilično tešku sezonu. Turski gigant se nalazi na sredini tabele i navijači nisu srećni. Koji su razlozi za to nikom nije jasno, pošto su i ove sezone imali jednu prilično dobru ekipu, ali nikako nisu uspeli da se izdignu iznad prosečnosti. Ove poslednje utakmice vrede samo igračima koji će pokušati da pokažu upravi da su vredni novog ugovora.

H2H

Između ove dve ekipe je bilo dosta utakmica i vrlo često su utakmice prilično zanimljive. Tako i očekujemo da bude i danas.

Povrede i suspenzije

Iskreno nema mnogo veze ko je povredjen ili suspendovan, pošto će ovo biti utakmica bez rezultatskog značaja.

Antalyaspor vs. Galatasaray

Smatramo da će ova utakmica biti prilično zanimljiva za golove, pa stoga igramo igru da će obe ekipe postići pogodak i da će biti više od dva gola.

Date and Time: 20.05.2022 19:00 CET
Pick: BTTS & Over 2.5 Goals
Odds: 1,85
Bookmaker: 22Bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan