Aston Villa vs Leeds: Tipovi, savjeti i kvote – 09.02.2022.

Dusan
9 veljače, 2022
608 Views
Aston Villa vs Leeds

Dolaskom Stevena Gerrada u Birmingham, momčad Aston Ville igra kao preporođena momčad, a priliku za nastavak dobre forme imat će u srijedu navečer, kada ove sezone na “Villa Parku” gostuje neuvjerljivi Leeds.

Aston Villa

Aston Villu nastavak prvoligaških natjecanja čeka na diobi 10. i 11. mjesta s 26 bodova. Prije reprezentativne stanke svladali su Everton u gostima (1:0) i tako prekinuli mini niz od tri utakmice bez poraza. No, treba biti iskren i reći da je ova momčad u tom periodu imala težak raspored pa u utakmicama protiv Chelsea, Brentoforda i Manchester Uniteda više nije mogla.

Steven Gerrard je u studenom sjeo na klupu Aston Ville i evidentan je napredak u igri ove momčadi. Popularni “Villani” su se na startu sezone dosta mučili pod patronatom Stevea Brucea, a novi trener donio je napredak u igri. Sada igraju puno konkretnije u napadu, stvaraju više šansi, a u obrani su puno jači, pa teško dolaze do prilika za gol.

U siječanjskom prijelaznom roku momčad iz Birminghama odradila je sjajan posao – ekipi su se pridružili Philippe Coutinho iz Barcelone i Lucas Digne iz Evertona. Oba igrača su vrlo kreativna, pa će Vilini napadi biti još opasniji.

Leeds

Leeds je prošle godine bio apsolutni hit u Premier ligi, a momčad trenera Marcela Bielse plijenila je atraktivnim i napadačkim nogometom. No, ove sezone daleko su od te razine pa su nakon 21 kola osvojili samo 22 boda i bojat će se opstati do posljednjeg kola.

Popularni “Paunovi” bili su vrlo učinkoviti prošle sezone, a ovi imaju kronične probleme s realizacijom. Zabili su samo 24 gola, što je jako malo za momčad koja konstantno igra visoki presing i napada s velikim brojem igrača u posljednjoj trećini terena.

Ono što je identično prethodnoj kampanji je nepouzdana obrana. Sa 40 primljenih golova, Leeds je druga najgora obrambena momčad lige, a od njih je slabiji samo Norwich s 43.

Patrick Bamford, najbolji strijelac momčadi prošle sezone, propustio je većinu ove zbog problema s ozljedama, a Bielsa nije mogao pronaći novog strijelca među svojim igračima sve dok nije bio aktivan na tržištu transfera.

Jedini koji dobro igra iz utakmice u utakmicu je brazilski nogometaš Raphinha, ali njegova izdanja nisu dovoljna za kontinuitet pozitivnih rezultata, jer je nogomet ipak kolektivni sport.

Očekivani sastavi

Aston Villa (4-3-2-1): Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Douglas Luiz, J. Ramsey; Buendia, Coutinho; Watkins

Leeds (4-1-4-1): Meslier; Ayling, Llorente, Struijk, Dallas; Koch; Raphinha, Klich, Forshaw, Harrison; James

Raniji rezultati i trendovi

U prvom susretu dvije momčadi Aston Villa je slavila “minimalkom” na “Elland Roadu”, a jedini strijelac bio je El-Ghazi.

Prijedlog za tipovanje

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Vjerujemo da je u ovom trenutku Aston Villa daleko bolja i iskusnija momčad, te da će bodovi ostati na “Villa Parku”. Leeds je trenutno nezrela momčad u igračkom smislu i mislimo da ne može parirati pojedinačno moćnijem suparniku.

Stoga je naš prijedlog za klađenje pobjeda domaćih, a najbolje tečaj za ovaj tip nudi Meridianbet, 1,85.

Prijedlog za tipovanje: Aston Villa

Tečaj: 1,85

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača
Author Dusan