Atalanta vs. Empoli Prediction: Tipovi, savjeti i kvote 21.05.2022.

Dusan
20 svibnja, 2022
584 Views
Atalanta vs. Empoli

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Atalanta će u poslednjem kolu pokušati da obezbedi plasman u Ligu Konferencija ili Lige Evrope, tako da je za ekipu iz Bergamo-a pobeda u sutrašnjem meču protiv Empoli-ja apsolutni imperativ.

Atalanta

Atalanta je u ovom trenutku na osmom mestu na tabeli sa pedeset devet osvojenih bodova nakon trideset sedam odigranih utakmica, i ima četiri boda manje od Lazio-a i jedan bod manje od AS Roma-e, koji se nalaze na petom i šestom mestu na tabeli.

Domaći tim ima jednak broj bodova baš kao i Fiorentina, tako da će im pored pobede protiv Empoli-ja biti potreban i neuspeh barem jedne od navedenih ekipa.

Atalanta je ove sezone značajno veći broj bodova osvojila na gostujućim terenima, dok su kod kuće na osamnaest odigranih utakmica osvojili samo dvadeset bodova, uz gol razliku od trideset jednog postignutog i dvadeset osam primljenih golova, što jasno pokazuje da na domaćem terenu igraju izuzetno efikasno.

Iako su ove sezone imali zaista veliki broj uspona i padova, pravo je vreme da pokažu reakciju, i smatramo da sasvim prosečna ekipa Empoli-ja ne bi smela biti ozbiljnija prepreka za veoma iskusan tim Atalanta-e.

Empoli

Ekipa Empoli-ja je pre otprilike mesec dana uspela da osigura opstanak u ligi, tako da poslednje kolo dočekuje bez ikakvog rezultatskog pritiska. Empoli je na trideset sedam odigranih utakmica upisao devet pobeda, jedanaest remija i sedamnaest poraza, što je bilo dovoljno za četrnaesto mesto na tabeli.

Najveći problem ekipe Empoli-a ove sezone je bila igra u odbrani, obzirom da su primili ukupno sedamdeset golova, i zahvaljujući tome su ostvarili drugi najlošiji defanzivni učinak u ligi.

Na gostujučim terenima nisu imali previše uspeha ove sezone, obzirom da su na osamnaest mečeva osvojili samo dvadeset jedan bod, a moramo pomenuti i činjenicu da se trenutno nalaze u seriji od četiri uzastopna poraza na gostujućim terenima.

U prošlom kolu su uz puno sreće uspeli da izbegnu poraz protiv Salernitana-e, tako da je veoma vidljivo da u finišu sezone nisu previše zainteresovani za osvajanje bodova.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Atalanta ubedljivo slavila na gostujućem terenu rezultatom 4:1.

Povrede i izostanci

Atalanta: Cabezas, Malinovsky, Mureil i Pezzella. Ilicic i Toloi su neizvesni za nastup na sutrašnjem meču.

Empoli: Haas, Marchizza i Pinamonti. Di Francesco i Tonelli će najverovatnije propustiti duel protiv Atalanta-e.

Atalanta vs. Empoli Prognoza i Tip

Atalanta je ove sezone totalno podbacila, i zahvaljujući velikom broju uspona i padova se nalazi u situaciji da će možda ostati bez plasmana u neko od Evropskih takmičenja naredne sezone. Samo pobeda protiv Empoli-ja ih ostavllja u trci za osvajanje šeste ili sedme pozicije na tabeli, ali će morati da se nadaju da će Roma ili Fiorentina u poslednjem kolu doživeti neuspeh.

Obzirom da ekipa Empoli-ja nema nikakav rezultatski imperativ, verujemo da neće imati previše motiva da pruži ozbiljniji otopr protiv favorizovanog domaćina, i da će za njih sutrašnji meč biti samo formalnost. Atalanta je ipak mnogo iskusnija i kvalitetnija ekipa, i verujemo da će bez većih problema uspeti da zabeleži veoma vrednu pobedu.

Tip: BETBUILDER

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Empoli under 2 golas in the match

Atalanta to win

Kvota: 1.70

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan