Atalanta vs. Salernitana Tipovi, savjeti i kvote – 02.05.2022.

Sportske
2 svibnja, 2022
619 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Poslednji meč u okviru redovnog trideset petog kola odigraće Atalanta i Salernitana, sutra u terminu od 20:45. U ovom trenutku, ovaj meč je mnogo važniji fostujućoj ekipi koja se bori za opstanak, tako da smo sigurni da nas očekuje veoma neizvesna utakmica.

Atalanta

Opšti je utisak da je Atalanta ove sezone razočarala ljubitelje fudbala, i u odnosu na njihove ambicije, možemo slobodno reći da su mogli ali i morali da odigraju mnogo bolje ove godine. Atalanta sutrašnji meč dočekuje na osmom mestu na tabeli sa pedeset pet osvojenih bodova, i ima četiri boda manje od ekipe Lazio-a, tako da je veoma neizvestan nastup Atalante u nekom od evropskih takmičenja naredne sezone. Nalaze se u lošoj formi, što najbolje pokazuje podatak da su na prethodnih pet odigranih mečeva osvojili samo četiri boda, a u prošlom kolu su kod kuće odigrali 4:4 protiv Torino-a, tako da se iz svega navedenog može zaključiti da je ekipa Atalante u krizi.

Salernitana

Salernitana je uspela da se „probudi“, i zahvaljujući seriji od tri uzastopne pobede ima zaostatak od samo tri boda u odnosu na prvu ekipu izvan opasne zone, a to je Cagliari. Moramo pomenuti i to da je Salernitana odigrala dva meča manje od Cagliari-ja, a u narednom kolu nas očekuje duel upravo između ove dve ekipe, tako da se Salernitana nalazi na dobrom putu da obezbedi opstanak u ligi. Najveći problem gostujućeg tima ove sezone je loša igra u odbrani, obzirom da je Salernitana sa sedamdeset primljenih golova na trideset tri odigrane utakmice ubedljivo prva na listi najgorih defanzivnih timova u ligi. Ipak, na poslednja tri meča su primili samo dva gola, što je jasan znak da se nalaze u usponu forme, i za očekivati je da se neće lako predati u meču protiv favorizovanog protivnika.

H2H

U prvom ovosezonskom duelu je Atalanta na gostujućem terenu bila uspešnija rezultatom 1:0.

Povrede i izostanci

Atalanta: Cabezas i Pezzella. Ilicic i Maehle će najverovatnije propustiti sutrašnji meč.

Salernitana: Kechrida. Coulibaly, Fiorillo, Mousset, Obi i Radovanovic su neizvesni za nastup u meču protiv Atalante.

Atalanta – Salernitana Prognoza i Tip

Bez ikakve sumnje, Atalanta je u ovom trenutku mnogo kvalitetnija ekipa, i apsolutno zasluženo ima epitet velikog favorite na sutrašnjem meču. Ipak, domaći tim se nalazi u rezultatskoj krizi, dok je Salernitana u prethodna tri kola uspela da zabeleži tri uzastopne pobede, tako da smo mišljenja da nas očekuje nogo neizvesniji meč, u odnosu na ono što kladionice predviđaju. Salernitana se grčevito bori za opstanak, u uspnu je forme, pa iz tog razloga verujemo da će sutra odigrati veoma agresivno u odbrani, i da će na taj način uspeti da zaustave raspoložene napadače domaćeg tima. Čak i u slučaju poraza, verujemo da Salernitana neće izgubiti sa više od dva gola razlike.

Tip: Salernitana +2 AH

Kvota: 1.648

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske