Atletico Madrid vs. Manchester United: Tipovi, savjeti i kvote – 23.02.2022.

Dusan
22 veljače, 2022
396 Views
Atletico Madrid vs. Manchester United

Dvoboj Benfice i Ajaxa, te Atletico Madrida i Manchester Uniteda zaokružit će prvi dio osmine finala. “Jorgandžije” i “Crveni vragovi” ne briljiraju u državnim prvenstvima, pa će dobar rezultat u ovom dvoboju barem privremeno “izvući” sezonu.

Volite poslušati kvalitetan savjet za klađenje? U moru portala i tipsterskih servisa došli ste na pravo mjesto. Portal sportske-kladionice.com ne samo da ima najbolje eksperte u regionu dugi niz godina, već su svi tipovi na našem portalu potpuno besplatni.

Svaki dan naši eksperti, koji su specijalizirani za razne lige i sportove, ostavljaju svoje prognoze utakmica od kojih najbolja spada u kategoriju Tip Dana. Za ekstra zaradu provjerite naš Tiket Dana.

Atletico Madrid

Momčad Diega Simeonea unatoč skupom rosteru i velikom broju kvalitetnih pojedinaca igra najslabiju sezonu u novijoj povijesti kluba. Argentinski strateg nikako ne uspijeva pronaći najboljih 11, koji će u kontinuitetu igrati dobro i bilježiti dobre rezultate.

Iako su još uvijek aktualni prvaci Španjolske, već u ovoj fazi sezone može se reći da nemaju šanse obraniti trofej, jer 13 kola prije kraja imaju 15 bodova manje od gradskog rivala Reala i trenutno su na petom mjestu na tabeli.

Nisu briljirali ni u Ligi prvaka, već su osigurali prolaz u posljednjem kolu, pobjedom u Portu protiv istoimenog kluba. No, Atletico je prijašnjih sezona uspio sačuvati svoja najbolja izdanja za eliminacijsko razdoblje elitnog europskog natjecanja, pa popularne “Los Rojiblancose” ne treba otpisivati.

Obrana će biti linija na koju će se trener Simeone najviše oslanjati, a često su defanzivci iz Madrida bili na najvišoj razini kada je to bilo najpotrebnije. Uz to, na golu je i fenomenalni Jan Oblak koji već godinama važi za jednog od najboljih na svojoj poziciji u cijeloj Europi, a pravi je zapovjednik i igrač u kojeg cijeli stručni stožer ima najviše povjerenja.

Yannick Carrasco će propustiti oba meča protiv Manchester Uniteda zbog suspenzije, dok su Cunha, Lemar, Wass i Lecomte upitni za prvi meč.

Manchester United

Otkako je Ralph Rangnick preuzeo momčad sa “Old Trafforda”, “Crveni vragovi” su u većini utakmica imali problema s realizacijom, pa nisu uspjeli pobijediti slabije protivnike od sebe. No, čini se da se situacija s učinkovitošću u posljednje vrijeme popravlja.

Prošlog tjedna prvo su svladali Brighton s 2:0, a potom u nedjelju i Leeds s 4:2, pa navijači Uniteda imaju razloga za optimizam prije gostovanje Atleticu.

I dok je ofenzivna učinkovitost sporadična, njemački izbornik mora biti zadovoljan igrom u obrani. Činjenica je da u posljednje vrijeme primaju gol u gotovo svakoj utakmici, ali to je uglavnom posljedica individualnih grešaka, a ne kolektivnog stava na terenu.

Edinson Cavani jedini je igrač koji zbog ozljede neće otputovati s momčadi u španjolsku prijestolnicu, dok je Mason Greenwood iz dobro poznatih razloga odsutan već neko vrijeme.

Očekivani sastavi

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak; Llorente, Felipe, Savić, Reinildo; Correa, Koke, Kondogbia, Lemar; Correa, Suarez

Manchester United (4-2-3-1): De Gea; Dalot, Varane, Maguire, Shaw; McTominay, Pogba; Rashford, Bruno Fernandes, Sancho; Ronaldo

Raniji susreti

Ove momčadi susrele su se tek prije točno 30 godina u tadašnjem Kupu pobjednika kupova, a španjolski predstavnik je bio bolji u dvoboju.

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo spor meč s malim brojem prilika za pogodak. Obje momčadi bit će usmjerene prvenstveno na obranu svog gola te će strpljivo graditi akcije i stvarati prilike i poluprilike.

Stoga je naš prijedlog za klađenje da ukupan broj golova na utakmici bude maksimalno dva, a najbolji tečaj za tip 0-2 u ovom trenutku nudi kladionica Maxbet, 1.7.

Prijedlog za tipovanje: 0-2

Tečaj: 1.7

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

 

 

 

Author Dusan