Aurora – Bolivar: Analiza utakmice

Milos
15 prosinca, 2020
453 Views
nogomet tipovi

Nastavlja se nama omiljeni šampionat Bolivije i takođe nastavljamo sa igranjem interesantnih utakmica iz ovog za nas vrlo profitabilnog šampionata. Danas, naša analiza i tip, biće na utakmici u kojoj poslednjoplasirana ekipa šampionata, Aurora, dočekuje ekipu Bolivara, koja nakon ispadanja iz Copa Libertadores počinje da juri za ekipom The Strongesta. Smatramo da postoji odličan value na jednom market i spremni smo da igramo na njega.

Domaća ekipa, Aurora je prilično solidno restartovala šampionat iako se još uvek nalaze na poslednjem mestu tabele. Ipak, oni su uspeli da ostvare jednu pobedu i dve nerešene uz dva tesna poraza (oba na gostovanjima od Real Potosi 1-2 i Vinto 0-1).  Ipak, nisu imali preterano težak raspored, jer su igrali protiv ekipa iz donjeg doma uglavnom, a danas im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa šampionata, ekipa Bolivara.

Njihovi protivnici, ekipa Bolivara je zbog učestvovanja u Copa Libertadores morala da igra sa rezervnim timom često, što ih je koštalo nekih utakmica i bodova, te su sad krenuli u trku za velikim rivalom ekipom The Strongest. Dok mi pišemo ovo, The Strongest demolira Oriente Petrolero, što znači da Bolivar mora da pobedi na ovom meču. Oni se trenutno nalaze na 2-oj poziciji, ali na gostovanjima nisu previše dobri. Ipak, Aurora ne bi smela da im predstavlja problem.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju spremnu većinu svojih prvotimaca, te se očekuju skoro svi najbolji igrači na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 41 put i rezultati su na strani Bolivara, pošto su domaći pobedili na 4 susreta, dok je 10 puta bilo nerešeno, a 27 puta je pobedila gostujuća ekipa. Što se golova tiče, ono što je interesantno je da je na 6 od 7 susreta viđeno 3 ili više golova, a da je na 2 od 7 viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Domaćin je solidan na svom terenu, ali Bolivar podiže napadačku formu iz meča u meč, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bolivar ML (da Bolivar pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.68 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos