Austria vs. Francuska: Tipovi, savjeti i kvote – 10.06.2022.

Dusan
9 lipnja, 2022
523 Views
Austria vs. Francuska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Domaći teren će svakako biti velika prednost za igrače Austrijske reprezentacije, obzirom da ih očekuje više nego težak duel protiv Francuske.

Austria

Iako su u prva dva meča ostvarili polovičan učinak, moramo biti objektivni i reći da su Austrijanci za sada ostavili veoma prijatan utisak.

U prvom kolu su lakše od očekivanog trijumfovali sa 3:0 u gostima protiv Hrvatske, i time napravili lepu uvertiru za nastavak takmičenja. Usledio je derbi meč protiv Danske, i Austrijanci su kod kuće poraženi rezultatom 2:1, iako su tokom čitave utakmice bili dominantniji na terenu.

Igraju u veoma brzom ritmu, trude se da imaju loptu u svom posedu tokom većeg dela meča, veoma lako stvaraju šanse za postizanje gola, tako da će se po našem mišljenju Francuzi namučiti u duelu koji će im verovatno biti odlučujući u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja.

Francuska

U stručnom štabu Francuske reprezentacije nemaju razloga za zadovoljstvo, obzirom da su u prva dva kola uspeli da osvoje samo jedan bod, tako da situacija polako postaje kritična.

Francuzi su najpre kod kuće poraženi od reprezentacije Danske rezultatom 2:1, i nisu uspeli da iskoriste činjenicu da su igrali praktično u najjačem mogućem rosteru, a ni pomoć publike nije bila dovoljna.

Na gostovanju protiv Hrvatske su uspeli da dođu do prednosti, ali su se prerano opustili, tako da su Hrvati uspeli da dođu do jednog osvojenog boda.

Možemo reći da su Francuzi već sada pod velikim pritiskom obzirom da imaju zaostatak od pet bodova u odnosu na prvoplasiranu Dansku, tako da praktično više nemaju prava na grešku, što znači da od njih možemo očekivati veoma ofanzivno izdanje u duelu sa Austrijom.

H2H

14.10.09 WC France – Austria 3:1

06.09.08 WC Austria – France 3:1

28.03.07 FI France – Austria 1:0

Povrede i izostanci

Austria: Lienhart je neizvestan za nastup u meču protiv Francuske.

Francuska: Još uvek nije poznato da li će Varane biti spreman.

Očekivani sastavi

Austria:
Lindner – Posch, Alaba, Wober – Lainer, Laimer, Schlager, Weimann – Sabitzer – Onisiwo i Arnautovic.

Francuska:
Lloris – Kounde, Kimpembe, L. Hernandez – Clauss, Kante, Guendouzi, T. Hernandez – Griezmann – Benzema i Mbappe.

Austria vs. Francuska Prognoza i Tip

U petak uveče ćemo videti kako se igrači Francuske reprezentacije snalaze pod pritiskom, obzirom da bi duel sa Austrijom mogao za njih biti odlučujući u borbi za plasman u narednu fazu takmičenja.

Iako su “na papiru” mnogo kvalitetniji od Austrijanaca, nismo previše sigurni da će se borbeni Austrijanci olako predati pred favorizovanim protivnikom, naročito imajući u vidu da je Austrija prva dva meča odigrala veoma kvalitetno.

Ipak, obzirom na reputaciju i kvalitet Benzema-e i Mbappe-a, mišljenja smo da je pravo vreme da preuzmu lidersku poziciju u svom timu, tako da ipak blagu prednost moramo dati gostujućoj ekipi.

10.06.2022 20:45

Tip: BET BUILDER

Match result will be draw or France

Over 0 goals in the match for France

Under 2 goals in the match for Austria

Over 1 corners in the 1st half for both teams combined

Over 2 corners in the 2nd half for both teams combined

Kvota: 1.90

Kladionica: bet365

Trenutno sportska kladionica bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do €25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan