Intro

Barcelona – Zenit: Analiza utakmice

barca zenit

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za sredu 21.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru play offa EuroLeague, gde se sastaju Barcelona i Zenita.

Barcelona

Na prvoj utakmici kada su izgubili prednost domaćeg parketa igrači Barcelone nisu imali rešenje za fantastičnog plejmejkera gostujuće ekipe Kevina Pangosa, koji je odigrao gotovo savršenu utakmicu. Sa druge strane Barcelona, koja važi za jednu od boljih defanzivnih ekipa je primila gotovo 50 poena za prvo poluvreme, pa nije ni čudo što su izgubili utakmicu.

Zenit

Sa druge strane, Zenit je možda odigrao i jednu od boljih partija ove sezone i sasvim sigurno da oni na ovom meču neće posebno zapinjati pošto su oni svoj plan ispunili. Vraćaju se u Rusiju sa prednošću domaćeg terena, št je puna kapa za njih, jer su mnogi očekivali da će ih Barcelona pomesti u tri utakmice. Zenit je takođe jedna od najboljih defanzivnih ekipa, koja ima odgovor za odbranu na Mirotiću što je velika stvar.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale pet puta do sada i Barcelona je pobedila na tri susreta, dok je Zenit dobio dva meča. Ono što je simptomatično je da se igraju češće utakmice na mali broj poena.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju u play offu, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 153.5 (da obe ekipe postignu manje od 154 poena), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti