Baskonia vs. Valencia: Tipovi, savjeti i kvote 28.05.2022.

Dusan
28 svibnja, 2022
576 Views
Baskonia vs. Valencia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Subotnji program ACB lige donosi nam dvije utakmice četvrtfinalne serije doigravanja. U derbiju ove faze natjecanja sastaju se Baskonia i Valencia, a početak druge utakmice zakazan je za 18:30 sati.

U prvom susretu odigranom u dvorani “La Fonteta” izabranici Nevena Spahije slavili su sa 80:79, pa će za plasman u polufinale imati meč loptu pred svojim navijačima. Ostaje za vidjeti ima li gostujuća momčad snage uzvratiti istom mjerom?

Baskonia

Euroligaš iz Baskije ima turbulentnu sezonu koju prate brojne oscilacije i loši rezultati. Euroligu su završili na 9. mjestu, a veći dio sezone bili su znatno niže rangirani. I u ACB ligi su našli dobru formu pred sam kraj regularnog dijela. U prvoj polovici imali su negativan omjer pobjeda i poraza te su propustili završni turnir Kupa kralja.

Ipak, momčad je kliknula kada je bilo najvažnije i sada je na pobjedu od plasmana među četiri najbolje momčadi  ACB lige. U prvoj utakmici protiv Valencije imali su nekoliko raspoloženih pojedinaca, a čak petorica košarkaša upisali su dvoznamenkaste poene.

Baskoniji nikad nije nedostajalo napadačke kvalitete, ali su često pokazivali nedisciplinu i nedostatak odgovornosti u obrani, što su protivnici, posebice kvalitetniji, znali kazniti. Ako žele još jedan trijumf protiv kvalitetnog protivnika, morat će igrati jednako dobro na oba kraja terena.

Valencia

Košarkaši Valencije nisu bili poraženi u posljednjih 10 utakmica u španjolskom prvenstvu pred domaćim navijačima, a onda je uslijedio neuspjeh u najgorem trenutku. Baskonia je bila za nijansu bolji rival, konstantno je imala prednost na svom kontu, pa momčad Joana Penarroye mora pobijediti na gostujućem terenu ako želi produžiti sezonu.

Mike Tobey je u prvom meču bio najbolji pojedinac u redovima Valencije, iako je prvih 25 minuta sjedio na klupi. Trener Penarroya više je vjerovao Dubljeviću i Riveru, koji nisu imali svoju večer, pa je naturalizirani Slovenac u 15 minuta ubacio 12 poena, no to narančastima nije bilo dovoljno za početno vodstvo.

Najučinkovitiji su bili Xabi Lopez-Arostegui i Nenad Dimitrijević sa 17 i 15 poena, ali su obojica promašili nekoliko važnih šuteva u posljednjim minutama susreta. Glavni razlog neuspjeha treba tražiti u nedostatnoj kvaliteti obrane, koja je omogućila Baskoniji prednost u ranoj fazi susreta. Ako žele drugačiji scenarij u dvoboju broj dva, morat će svoju agresivnost podići na višu razinu.

Prijedlog za tipovanje

Očekuje nas još jedna neizvjesna utakmica, jer se radi o suparnicima slične kvalitete, a mišljenja smo da će se pobjednik ponovno odlučivati ​​u zadnjim minutama. Stoga je naš prijedlog za klađenje hendikep pobjeda Valencie na margini od +5,5 poena u 22bet.

Prijedlog za tipovanje: Valencia +5.5

Tečaj: 1.76

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada

 

 

Author Dusan