Bayer Leverkusen vs Stuttgart: Tipovi, savjeti i kvote – 12.02.2022.

Dusan
11 veljače, 2022
618 Views
B. Leverkusen vs Stuttgart

Nogometaši Bayer Leverkusena, motivirani uvjerljivom pobjedom nad Dortmundom u prošlom kolu, u subotu na svom terenu dočekuju Stuttgart koji se bori za opstanak, a nalazi se u ozbiljnoj rezultatskoj krizi.

Bayer Leverkusen

Momčad švicarskog izbornika Gerarda Seoanea u posljednje vrijeme igra brutalni nogomet. U prošlom kolu rutinski su svladali Dortmund na “Signal Iduna Parku” sa 5:2 i oštro kažnjavali svaki defenzivni kiks suparnika.

Isti broj golova zabili su i prije dva kola, kada su na svom terenu “demolirali” Augsburg sa 5:1, pa ne bi bilo krivo reći da su trenutno napadački najpotentniji  tim u cijeloj Bundesligi.

U posljednje četiri utakmice su neporaženi, te su u tom periodu upisali jedan remi, a u mini seriji su od tri trijumfa u nizu. Leverkusen se trenutno nalazi na 3. mjestu na tablici, a ta pozicija jamči plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Da bi ostali ovdje, moraju bolje igrati kod kuće, a kuriozitet je da su ove sezone više osvojili kao gosti (21) nego na “BayAreni” (17).

Stuttgart

Analizu ovosezonskih utakmica Stuttgarta temeljitije smo iznijeli prošli tjedan, kada smo “nanjušili” da će Eintracht iz Frankfurta ostati neporažen na “Mercedes-Benz Areni”, a domaći nisu mogli svladati znatno oslabljene goste.

Stuttgart nije pobijedio u posljednjih šest utakmica, a osvojio je samo bod, uz čak pet poraza, pa ne treba čuditi što se trenutno nalazi na pretposljednjem 17. mjestu sa samo 18 osvojenih bodova.

Ova momčad posebno slabo igra u gostima. Primili su barem dva gola u 13 od posljednjih 14 utakmica izvan svog stadiona, što dovoljno govori koliko je slaba i porazna posljednja linija popularnih “švaba”.

Očekivani sastavi

Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky; Frimpong, Tah, Hincapie, Bakker; Andrich, Demirbay; Bellarabi, Wirtz, Diaby; Schick

Stuttgart (3-4-3): Muller; Stenzel, Mavropanos, Ito; Massimo, Endo, Mangala, Sosa; Fuhrich, Marmoush; Kalajdzic

Raniji rezultati i trendovi

U prvom ovosezonskom okršaju ove dvije momčadi Bayer je kao gost slavio s 3:1, a pitanje pobjednika odlučeno je nakon samo 20 minuta kada su gosti imali dva pogotka viška.

Prijedlog za tipovanje

Teško je vjerovati da će Stuttgart, koji ima golemih problema u obrani, uspjeti zaustaviti fantastičan napad Leverkusena. Stoga vjerujemo da će domaća momčad zabilježiti laku i uvjerljivu pobjedu, a naš prijedlog za klađenje je hendikep pobjeda Bayera na margini od -1,5 golova, što znači da domaćin mora trijumfirati bar s dva gola razlike.

Prijedlog za tipovanje: B. Leverkusen -1.5

Tečaj: 2.13

Kladionica: Meridianbet

Trenutno sportska kladionica  Meridianbet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja 500 RSD  u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije!

MeridianBet Kladionica

1/5
  • Interesantni bonusi ali ništa posebno
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • NIzke kvote u nekim sportovima
  • Katastrofalna korisnička podrška
  • Vrlo loša reputacija
  • Veliki broj neriješenih žalbi igrača

 

Author Dusan