Bayern – Borussia Dortmund: Analiza utakmice

Sportske
5 ožujka, 2021
551 Views
bayern dortmund

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare extra profit.

Kao i uvek kada počinje vikend mnogo utakmica je u ponudi, a nama se posebno sviđa da igramo na jednom marketu, na najzanimljivijoj utakmici koja će se odigrati u okviru 24. kola Nemačke Bundselige, gde na stadionu Alianz Arena, Bavarski gigant Bayern Munich dočekuje večitog rivala ekipu Borussia Dortmund.

Bayern Munich

Naravno od Bayerna se ne očekuje ništa drugo nego da budu lideri na tabeli, što oni i jesu nakon 23 odigrana kola. Bayern naprosto ove sezone podseća na slavna vremena, kada su bili gotovo nepobedivi. Trener Hans Dieter Flick je napravio revoluciju, nakon nekoliko sezona kada su Bavarci uzimali titule ali nisu bili baš toliko dominantni na terenu. Doduše ove sezone RB Leipzig diše za vratom, ali sasvim smo sigurni da će Bayern i ove godine uzeti titulu šampiona.

Borussia Dortmund

Milioneri iz Dortmunda ne igraju jednu od najboljih sezona, pošto se trenutno nalaze na 5-toj poziciji šampionata, sa sa čak 13 bodova manje od prvoplasirane ekipe i za njih je šampionska trka već gotova. Na gostovanjima ove sezone imaju 6-1-5 rekord, što je ispod svakog standarda za ekipu Dortmunda. Trener Edin Terzić izvlači maksimum iz ove kvalitetne, ali mlade ekipe. Danas smatramo da ih očekuje težak zadatak protiv velikana iz Minhena.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema, te za Bayern neće nastupiti Douglas Costa, Tanguy Nianzou, Corentin Tolisso, dok za Dortmund neće moći da igraju Axel Witsel, Marcel Schmelzer i Manuel Akanji.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 119 puta, rezultati su prilično izjednačeni, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da ove dve ekipe vrlo često igraju efikasne utakmice, kao i da je od 7 poslednjih susreta čak 5 završeno sa tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i važnost ovog duela za obe ekipe, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Bayern -0.75 AH (da Bayern pobedi na ovom meču i pokrije -0.75 liniju azijskog hendikepa), koja opklada se plaća solidnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske