Bayern vs Bayer Leverkusen: Tipovi, savjeti i kvote – 05.03.2022.

Dusan
4 ožujka, 2022
392 Views
Bayern vs Bayer Leverkusen

Dvije momčadi su u posljednje vrijeme u odličnoj formi, na njihovim utakmicama je postignuto mnogo golova pa je spektakl zagarantiran.

Pitate se kako doći do pravih tipova za klađenje na internetu? Došli ste na pravo mjesto jer portal sportske-kladionice.com nudi upravo to. Ako vam je dosta gubljenja novaca s takozvanim prognozama i tipovima dana u moru portala nastavite čitati.

Na našem portalu rade samo provjereni eksperti koji su specijalizirani za određene sportove i lige. Svakog dana ostavljaju svoje najbolje selekcije od kojih najbolji tip biramo za Tip Dana. Za dodatnu zaradu svakodnevno objavljujemo i Tiket Dana.

Bayern

Bavarci u ovaj dvoboj ulaze bez ikakvog rezultatskog pritiska, jer čuvaju prvo mjesto s osam bodova više od drugoplasirane Borussie Dortmund, pa će ovaj susret poslužiti kao odlično zagrijavanje za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv austrijskog Salzburga sljedeći tjedan.

Nogometaši Bayerna su u posljednjih pet utakmica u Bundesligi izgubili u samo jednom susretu, a osim prošlotjednog gostovanja u Frankfurtu (1:0) upisali su četiri lake pobjede. Uz to, utakmice su im dosta učinkovite i u spomenutom razdoblju “padaju” u prosjeku 4,4 gola..

Trener Julian Nagelsmann neće moći računati na ozlijeđene Manuela Neuera, Leona Goretzku, Corentina Tolissoa i Alphonsa Daviesa, dok je Lucas Hernandez suspendiran zbog par žutih kartona. No, njemački izbornik ima dovoljno dugu klupu i širok izbor igrača da se izostanak spomenute petorke neće previše osjetiti, pa je Bayern i dalje opasan rival.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen igra fantastično 2022. godine. Osvojili su 16 od maksimalnog 21 boda u tekućoj natjecateljskoj godini, a stil igre koji njeguje momčad trenera Gerarda Seoanea rijetko koga ostavlja ravnodušnim.

Nogometaši Bayera igraju moderan, napadački nogomet s mnogo igrača u posljednjoj trećini terena, pa su njihove utakmice vrlo učinkovite. Još se priča o fenomenalnoj nogometnoj predstavi na “Signal Iduna Parku” početkom veljače, kada je Borussia Dortmund podijeljena na “jednostavne faktore” i poražena s uvjerljivih 5:2.

Nekoliko igrača sa “BayArene” igra odlično cijelu sezonu, a imena poput Floriana Wirtza i Moussea Diabya nalaze se u skautskim bilježnicama europskih nogometnih velikana.

Bayerove utakmice u posljednje su vrijeme bile čak i učinkovitije od Bayernovih, s ukupno 27 postignutih golova u posljednjih pet Bundesligaških utakmica, u prosjeku 5,4 svakih 90 minuta.

Očekivani sastavi

Bayern (3-4-3): Ulreich; Pavard, Sule, Upamecano; Gnabry, Kimmich, Sabitzer, Coman; Sane, Muller; Lewandowski

Bayer Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky; Frimpong, Tah, Tapsoba, Bakker; Aranguiz, Andrich; Diaby, Wirtz, Paulinho; Alario

Raniji susreti

U prvom dijelu sezone Bayern je “projurio” Leverkusenom i slavio s uvjerljivih 5:1.

Prijedlog za tipovanje

Obje momčadi su u odličnoj formi i njeguju napadački stil nogometa, pa je prema svim statističkim parametrima za očekivati ​​mnogo golova. Privukla nas je igra na ukupni broj golova 4-6, uz odličan tečaj 2,1 u Mozzartbetu, a ovaj tip je naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice.

Prijedlog za tipovanje: 4-6

Tečaj: 2.1

Kladionica: Mozzartbet

Mozzartbet trenutno nudi jedne od najatraktivnijih BONUSA DOBRODOŠLICE od svih kladionica i lokala u regionu s kojima možete ostvariti do čak 2000kn. Više možete saznati ovdje.

Mozzart Bet Kladionica

4.8/5
  • Stranica prilagođena korisnicima
  • Solidna pokrivenost sportova i marketa
  • Dostupan i online casino
  • Legalna i licencirana kompanija
  • Mobilna aplikacija za Android i iOS korisnike
  • Niže kvote nego evropska konkurencija
  • Nepostojanje marketa Azijskog hendikepa
  • Mali broj depozitnih metoda
Točak sreće do 100.000 RSD Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan