Belgija – Portugal: Analiza utakmice

MilosNS
27 lipnja, 2021
407 Views
belgija vs portugal

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Konačno nakon godinu dana čekanja počeo je EURO 2021 i danas se sastaju selekcije Belgije i Portugala u prvoj utakmici nokaut faze. Ukoliko se pitate gde je najbolje gledati uživo EURO 2020, imamo rešenja za vas!

Belgija

Belgijanci su na ovaj šampionat došli kao jedni od favorita i u grupnoj fazi su pokazali da se na njih ozbiljno mora računati. Oni su u prvom kolu torpedovali Rusiju sa 3-0, da bi se potom pomalo mučili protiv odlične reprezentacije Danske, ali su uspeli da pobede 2-1, da bi u poslednjem kolu odigrali 2-0 protiv realno najslabije reprezentacije u grupi, Finske. Selekcija Roberta Martineza je zaista odlično izgledala i bez svake sumnje ulaze u ovaj meč kao blagi favoriti.

Portugal

Selekcija Portugala je išla od sjaja do očaja i nazad. Oni su u prvom kolu pobedili Mađarsku rezultatom 3-0, da bi potom bili torpedovani od strane Nemačke 2-4. Onda su u poslednjem kolu bukvalno oteli bod Francuskoj, nakon dva dosuđena penala, na kraju je bilo 2-2. Portugal se u velikoj meri oslanja na Cristijana Ronalda, ali i drugi igrači deluju prilično solidno na ovom šampionatu.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i rezultati su mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Belgija da se kvalifikuje (da Belgija pobedi nakon 90 minuta, produžetaka ili penala), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.