Benevento – AC Milan: Analiza utakmice

Milos
3 siječnja, 2021
414 Views
nogomet tipovi

Juče su naši analitičari bili perfektni, pošto smo pogodili oba košarkaška meča, a danas se malo više fokusiramo na fudbal, odnosno na Italijansku Serije A. Kao što ste i navikli od nas svakodnevno nastavljamo sa našim analizama i tipovima, te ćemo danas tipovati jednu utakmicu iz lige koju preferiramo, i gde je linija na total marketu vrlo privlačna imajući u vidu koje ekipe igraju. U okviru redovnog kola Serie A, na stadionu Ciro Vigorito, sastaju se domaća ekipa Beneventa, i gosti iz Milana, ekipa istog imena AC Milan.

Domaća ekipa, Beneventa koju sa klupe vodi poznatiji od braće Inzaghi, Filipo, nalazi se trenutno na 10-toj poziciji tabele, a na domaćem terenu ove sezone imaju solidan rekord od 2 pobede, 2 nerešene i 3 poraza uz gol razliku od 8 postignutih i 11 primljenih golova. Međutim na poslednje dve utakmice forma je u usponu, pošto su zabeležili dve pobede (Genoa i Udineze po 2-0), što pokazuje da se nikako ne smeju shvatiti olako.

Njihovi protivnici, ekipa Milana je samo nastavila tamo gde je stala u nastavku post covid sezone, kada su bili ekipa u najboljoj formi. Trenutno se nalaze na 1-oj poziciji šampionata, a na gostovanjima imaju 6 pobeda, 1 nerešenu i 0 poraza uz gol razliku od 15 postignutih i 7 primljenih pogodaka. Oni na zadnjih pet utakmica imaju 3 pobede i 2 nerešene, ali nisu igrali protiv nekih vrlo snažnih ekipa, osim eventualno ekipe Lazia.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema sa sastavom tima, te Benevento neće moći da računa na povređene Luca Caldirola, Iago Falque, Christian Maggio, dok AC Milan neće moći da računa na Zlatan Ibrahimovic, Matteo Gabbia, Alexis Saelemaekers, Ismael Bennacer.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 2 puta što nije dovoljno da se uzmu u obzir bilo kakvi trendovi, pošto je Benevetno ove sezone ušao u Serie A.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati konačan ishod iako smatramo da je kvota na goste prilično primamljiva, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati BTTS + Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu pogodak i da bude 3 ili više pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos