Benjamin Bonzi vs. Stefanos Tsitsipas – Tipovi, savjeti i kvote 24.06.2022.

Dusan
24 lipnja, 2022
451 Views
Benjamin Bonzi vs. Stefanos Tsitsipas

Benjamin Bonzi ima priliku da stigne do prvog ATP finala u svojoj karijeri, a da bi to učinio moraće da pobijedi Stefanosa Tsitsipasa.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Benjamin Bonzi

Prošle godine je Benjamin Bonzi osvojio čak šest čelendžera što mu donijelo veliki napredak na ATP rang listi. Sa odličnim igrama, francuski tenisač je nastavio ove godine, a posebno je dobro igrao u veljači.

Tada je na domaćem tlu u Francuskoj osvojio još dva čelendžera, a igrao je i polufinale ATP turnira u Marseilleu. Bonzi je igrao veoma dobro i proteklih nekoliko sedmica na travi i tako je potvrdio da se snalazi odlično na svim podlogama.

U Stuttgartu je pobijedio Feliciana Lopeza i Artura Rinderknecha prije nego što je predao bez borbe Oscaru Otteu. U Halleu je odigrao tri solidna seta u porazu od Stefanosa Tsitsipasa, a ove sedmice je na putu do polufinala eliminirao Alejandra Tabila, Denisa Shapovalova i Daniela Altmaiera.

U novom okršaju protiv grčkog tenisača će biti autsajder ponovo, ali iskustvo igranja protiv njega će mu sigurno biti od pomoći pred novi duel. Bonzi nikada do sada nije igrao u ATP finalu i ima priliku da to učini prvi put u svojoj karijeri ako savlada Tsitsipasa.

Stefanos Tsitsipas

Kao što se možda i očekivalo, Stefanos Tsitsipas je igrao odlično na šljaci ove godine. Osvojio je Masters u Monte Carlu, dok je u Rimu igrao finale, a u Madridu polufinale. Očekivalo se da najbolje uslijedi na Roland Garrosu, ali to se nije dogodilo.

Od početka grand slama u Parizu, Tsitsipas nije izgledao dobro, a poraz je doživio od Holgera Runa u četvrtom kolu. Trava je najslabija podloga za grčkog tenisača zbog jako slabog backhand returna.

Protivnici mu uporno serviraju na backhand, a on zbog svog stila igre mora konstantno da igra slajs. U Stuttgartu je izgubio od Andy Murraya, a u Halleu ga je porazio Nick Kyrgios.

U Mallorci je odigrao dva solidna meča protiv Marcosa Girona i Ilye Ivashke, ali Benjamin Bonzi će biti najveći izazov do sada. Na bilo kojoj drugoj podlozi, Tsitsipas bi bio apsolutni favorit i skoro sigurno bi pobijedio u dva seta, ali na travi Francuz ima šansu što je pokazao i prije 10 dana u Halleu.

Tsitsipas je na Wimbledonu samo jednom otišao dalje od prvog kola i neophodno mu je da u što boljoj formi dočeka taj turnir.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Bonzi i Tsitsipas su igrali samo jednom međusobno i to se desilo prošle sedmice u prvom kolu ATP turnira u Halleu i grčki tenisač je pobijedio sa 2:1 (7-6, 1-6, 6-3). Bonzi je imao svoju šansu, ali je realizacija brejk lopti bila slaba i to je bilo ključno za poraz.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 24.06.2022 15:00 CET
Tip: Benjamin Bonzi +3 gemova
Kvota: 1.85
Kladionica: 22Bet

Bonzi je u Halleu pokazao da može igrati čak i bolje od Tsitsipasa i hendikep od tri gema je svakako vrijednost u ovom okršaju. Neće biti veliko iznenađenje ako Francuz dođe i do pobjede.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan