Bilbao vs Manresa: Tipovi, savjeti i kvote – 06.02.2022.

Dusan
6 veljače, 2022
515 Views
Bilbao vs Manresa

U posljednjem dvoboju 21. kola ACB lige uzavreli Bilbao u svojoj “Bilbao Areni” dočekuje najugodnije iznenađenje ovosezonskog španjolskog košarkaškog prvenstva.

Bilbao

Momčad trenera Alexa Mumbrua ne tako davno bila je pri dnu tabele i mnogi su ih smatrali realnim kandidatima za ispadanje i ispadanje, a sada ova momčad ima skor 9-9 i ima isti omjer pobjeda i poraza kao i Breogan koji je na 8. mjestu, koje vodi u doigravanje.

Bilbao je u posljednjih šest utakmica upisao isto toliko trijumfa, a od 16. prosinca nisu poraženi. Ova momčad je u odličnoj napadačkoj formi i u navedenom razdoblju u prosjeku postiže 86,5 poena. Da dobri rezultati nisu slučajnost pokazuju i pobjede protiv respektabilnih rivala, poput Unicaje, Gran Canarie, Andore, Breogana.

Momčad iz Baskije posebno dobro igra na domaćem terenu, gdje su vezali sedam uzastopnih trijumfa i od listopada ne znaju za poraz u svojoj “Bilbao Areni”.

Manresa

Da je netko prije početka sezone rekao da će momčad Manrese nakon Barcelone i Real Madrida imati najbolji rezultat u polovici regularnog dijela ACB lige, mnogi bi ga okarakterizirali kao ludog. No, momčad iskusnog trenera Pedra Martineza igra iznad svih očekivanja i ne prestaje pobjeđivati.

U nizu su od pet uzastopnih pobjeda, a pozitivan niz započeo je 9. siječnja u “Blaugrani” kada su na iznenađenje cjelokupne košarkaške javnosti svladali favoriziranu Barcelonu (96:95). Nakon toga pobijedili su Gran Canariu, Obradoiro, Andoru, odnosno San Pablo Burgos, pa puni optimizma putuju u Baskiju.

Manresa u svom rosteru nema istaknutih zvijezda, ali poeni su jednako podijeljeni, pa su nakon 19 utakmica čak četiri igrača dvoznamenkasta – Chima Moneke (14,2 ppg), Ismael Bako (11,8 ppg), Joe Thomasson (11,4). ppg) i Sylvain Francisco (10,6ppg).

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Raniji rezultati i trendovi

Gosti su dobili posljednja tri međusobna duela, a u prvom dijelu sezone Manresa je u svojoj dvorani trijumfirala sa 87:79.

Prijedlog za tipovanje

Očekujemo težak i neizvjestan okršaj, gdje će posjed ili dva odlučivati ​​o pobjedniku. Iako su kladionice Manresu okarakterizirale kao blagog favorita, mi smo za Bilbao. Domaći tim rijetko ove sezone gubi bodove pred svojim navijačima i vjerujemo da će se taj trend nastaviti i u nedjelju.

Naš prijedlog za tipovanje je hendikep pobjede domaćih na margini od 4,5 poena u MaxBetu, a ovaj će biti uspješan ako Bilbao trijumfuje ili izgubi do 4 poena razlike u regularnih 40 minuta.

Prijedlog za ťipovanje: Bilbao 4.5 (NO OT)

Tečaj: 1,72

Kladionica: MaxBet

Ukoliko se odlučite registrovati u Maxbet sportskoj kladionici i položiti prvi depozit dobijate mogućnost da dobijete 200 RSD bez depozitnog bonusa, 200% matched bonusa na depozit u maksimalnom iznosu od 30,000 RSD, i dodatnih 200 besplatnih spinova na slot mašini Book of Secrets.

Maxbet Kladionica

4.9/5
  • Sjajan bonus dobrodošlice
  • Odlična sekcija za live klađenje
  • Mogućnost gledanja live stream-a
  • Odličan live casino i solidan izbor slot igara
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Ponuda sportova i kladioničarskih marketa bi morala biti bolja
10 dana Free Bet Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan