Blooming – The Strongest: Analiza utakmice

MilosNS
20 srpnja, 2021
480 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola prve lige Bolivije, gde se u Santa Cruzu sastaju domaća ekipa Bloominga i gosti ekipa The Strongest.

Blooming

Domaća ekipa na početku ove sezone igra toplo hladno i trenutno se nalaze na 12-toj poziciji nakon devet kola sa tri pobede, jednom nerešenom i čak pet poraza. Međutim ono što je bitno napomenuti je činjenica da na domaćem terenu imaju skor od 3 pobede, 1 nerešene i samo 1 poraza. Jasno je kao dan da oni mnogo bolje igraju na domaćem terenu i čudno je to da redovno dobijaju The Strongest na svom stadionu.

The Strongest

Gosti sa druge strane predstavljaju jednu vrlo kvalitetnu ekipu, koja se trenutno nalazi na prvoj poziciji i koja igra odličan fudbal od kada je došao novi trener na klupu. Trenutno imaju sedam pobeda, jednu nerešenu i nula poraza, uz impresivnu gol razliku od 26 postignutih i samo 10 primljenih pogodaka.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa previše bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale puno puta do sada i vrlo često se događa da domaća ekipa pobedi.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima trebaju bodovi, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Blooming AH0 (da Blooming ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.98 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.