Intro

Bolivar – Junior Baranquilla: Analiza utakmice

bolivar junior

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi koje nam se sviđaju, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U okviru kvalifikacija za Copa Libertadores u Boliviji na visokoj nadmorskoj visini, sastaju se domaća ekipa Bolivara i gosti iz Kolumbije, Junior Baranquilla.

Bolivar

Domaća ekipa je tek pre nekoliko nedelja ponovo krenula da igra takmičarske utakmice, pošto je od kraja decembra bila pauza u Bolivijskom šampionatu. Odigrana su tek tri kola novog šampionata, te se ne može govoriti mnogo o formi domaće ekipe, ali ono što je poznato već godinama je činjenica da oni igraju na visokoj nadmorskoj visini i da uglavnom sve svoje domaće utakmice završavaju u svoju korist. U domaćem šampionatu su vrlo efikasni, ali isto tako njihova odbrana je granitna i često se desi da ne prime pogodak.

Junior Baranquilla

Gostujuća ekipa, dolazi iz najpoznatije Kolumbijske luke Baranquille, a njihovo prvenstvo traje već duže vreme, odnosno odigrali su 17 kola do sada. Nalaze se na petoj poziciji šampionata, a njihova forma je odlična u poslednjih mesec dana, jer nisu izgubili niti jedan susret. Oni spadaju u vrlo defanzivne ekipe, a ove godine na njihovim utakmicama pada ravno dva gola po utakmici i od 17 susreta, čak 11 je otišlo u minus golove.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo dva puta, ali davne 2021. godine kada je jednom pobedio Bolivar, a jednom je pobedio Junior.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe i nema prava za kiks, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe postignu dva ili manje golova), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti