Bolivar – Junior Baranquilla: Analiza utakmice

MilosNS
8 travnja, 2021
609 Views
bolivar junior

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi koje nam se sviđaju, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U okviru kvalifikacija za Copa Libertadores u Boliviji na visokoj nadmorskoj visini, sastaju se domaća ekipa Bolivara i gosti iz Kolumbije, Junior Baranquilla.

Bolivar

Domaća ekipa je tek pre nekoliko nedelja ponovo krenula da igra takmičarske utakmice, pošto je od kraja decembra bila pauza u Bolivijskom šampionatu. Odigrana su tek tri kola novog šampionata, te se ne može govoriti mnogo o formi domaće ekipe, ali ono što je poznato već godinama je činjenica da oni igraju na visokoj nadmorskoj visini i da uglavnom sve svoje domaće utakmice završavaju u svoju korist. U domaćem šampionatu su vrlo efikasni, ali isto tako njihova odbrana je granitna i često se desi da ne prime pogodak.

Junior Baranquilla

Gostujuća ekipa, dolazi iz najpoznatije Kolumbijske luke Baranquille, a njihovo prvenstvo traje već duže vreme, odnosno odigrali su 17 kola do sada. Nalaze se na petoj poziciji šampionata, a njihova forma je odlična u poslednjih mesec dana, jer nisu izgubili niti jedan susret. Oni spadaju u vrlo defanzivne ekipe, a ove godine na njihovim utakmicama pada ravno dva gola po utakmici i od 17 susreta, čak 11 je otišlo u minus golove.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada samo dva puta, ali davne 2021. godine kada je jednom pobedio Bolivar, a jednom je pobedio Junior.

Predlozi za tipovanje

Vrlo bitan susret za obe ekipe i nema prava za kiks, stoga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe postignu dva ili manje golova), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.