Borac Čačak – Partizan: Analiza utakmice

Milos
9 siječnja, 2021
636 Views
košarka tipovi

Danas, naša košarkaška analiza i tip, dolazi iz ABA Lige, gde će se u jednoj nadamo se tvrdoj utakmici sastati dve ekipe koje istorijski uvek igraju tvrde utakmice, ali i ekipe koje se nalaze u specifičnim situacijama. U Čačku u utakmici 14-tog kola, sastaju se domaća ekipa Borac i gosti iz Beograda, ekipa Partizana.

Domaća ekipa, trenutno ima 3 pobede i 8 poraza, ali oni ove sezone nisu ni očekivali da budu neka sila u regionalnom takmičenju, naprosto iz razloga što imaju prilično limitiran budžet. Na domaćem terenu imaju dve od tri pobede i dobijali su ekipe koje su kvalitetom blizu njima (Primorska i Split). U ekipi Borca je bilo problema ove nedelje te su ih napustila dva igrača, što će svakako skratiti rotaciju treneru.

Njihovi protivnici, ekipa Partizana ima 7 pobeda i 6 poraza, a trener Sašo Filipovski mora da se nosi sa promenama u poslednji čas, pošto je klub napustio doskorašnji prvi plej Gordić, koji je potpisao ugovor sa ekipom Mornar Bar. Uprava je reagovala i potpisala Američkog košarkaša iz Poljske ekipe GTK Gliwice. Reč je o nekadašnjem studentu Gonzaga Univerziteta, Josh Perkinsu, koji se igračima pridružio pre tri dana. Ekipa Borca je u prvom delu sezone savladala Partizan u Beogradu rezultatom 78-87 i sasvim sigurno igrači Partizana žele i osvetu na ovom meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale više puta, ali na poslednjih 7 susreta je više viđeno utakmica na mali broj poena što je svakako solidan trend ovde.

Predlozi za tipovanje

Kladionice ovde ne znaju šta da rade. Kvota na Over uporno pada, što je nama čudno jer Partizan dolazi bez pravog pleja, a Borac ima skraćenu rotaciju, stoga mi ćemo odigrati Under 163.5 points (da obe ekipe postignu 163 ili manje poena), koja opklada se plaća solidnom 1.67 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos