Borac Čačak vs Split: Tipovi, savjeti i kvote – 21.03.2022.

Dusan
21 ožujka, 2022
591 Views
Borac Čačak vs Split

Do kraja regularnog dijela sezone, Split ima možda i najlakši raspored u ABA ligi pošto će četiri zadnja meča igrati na domaćem terenu protiv rivala koje mogu savladati. Ako uspiju da slave u Čačku protiv rasterećenog Borca, mogli bi doći u situaciju da se bore i za 12. mjesto i tako izbjegnu baraž za opstanak.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Borac Čačak

Sve do prije mjesec dana, čačanski Borac je imao mnogo poteškoća na domaćem terenu gdje su bili upisali svega jednu pobjedu iz sedam mečeva. Stvari su počele da se preokreću nakon teško izvojevanog trijumfa protiv Zadra, nakon čega je Borac u Čačku uspio da savlada Studentski centar i Krku.

Zahvaljujući tim rezultatima, opstanak u ABA ligi je faktički osiguran i sada se izabranici Marka Marinovića mogu potruditi da sezonu završe na što boljoj poziciji. Od prvog kola pa sve do danas, Hunter Hale je ubjedljivo najbolji pojedinac u ovom timu, dok je Marko Pecarski konačno pokazao da se na njega može ozbiljno računati i u narednom periodu.

Od trenutka kada se Sava Lešić ozlijedio, veću minutažu je iskoristio i Ivan Marinković koji je odigrao na dosta većem nivou nego u prvom dijelu takmičarske godine.

Split

Poslije novog poraza Krke, potpuno je jasno da će klub iz Novog Mesta ispasti iz ABA lige, dok Split sada može da se fokusira možda i na borbu za 12. mjesto kako bi izbjegli baraž za opstanak.

Do kraja regularnog dijela sezone, ovo je posljednje gostovanje za „Žute“, te će im preostati čak četiri utakmice na domaćem terenu gdje mogu juriti trijumfe. U posljednjem kolu će na „Gripama“ gostovati Zadar, pa ukoliko do tog trenutka Split priđe na samo jednu pobjedu zaostatka pomenutom rivalu, prestigli bi ih na tablici sa pobjedom od tri ili više razlike.

Od trenutka kada je u Split stigao Shannon Shorter, ova ekipa je počela da bilježi bolje rezultate jer su dobili igrača sposobnog da ubacuje 20 poena u prosjeku. Od duge ozljede se oporavio i Shawn Jones što je od velikog značaja za trenera Srđana Subotića.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

Osim teško ozlijeđenog Save Lešića, Borac ima sve igrače na raspolaganju. Split u Čačak stiže u kompletnom sastavu.

Raniji rezultati i trendovi

Borac je nakon 20 odigranih kola ostvario učinak 8-12. Split ima meč manje i skor 4-17. Crveno-bijeli su u Čačku na 4-6, dok je Split izgubio na svih 12 gostovanja u ABA ligi i ovo će im biti posljednja šansa da upišu jedan jedini trijumf. Ovo će biti 10. međusobni duel ovih klubova, Borac vodi čak 8-1 i slavio je rezultatom 80:66 u prvom duelu ove sezone odigranom u Hrvatskoj.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Split +7,5 (pobjeda Splita ili poraz manji od osam poena razlike), a kladionica Bet365 daje kvotu 1.76 za ovu igru.

Split može ući rasterećenije u ovaj susret zbog poraza Krke, a u kompletnom sastavu sigurno se mogu  suprotstaviti Borcu. Povratak Jonesa nakon više od tri mjeseca pauze je unaprijedio kvalitet ovog sastava i „Žuti“ su neuporedivo bolji nego onda kada su prvi put igrali protiv Čačana ove sezone.

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan