Borac Čačak vs Studentski centar: Tipovi, savjeti i kvote – 14.02.2022.

Dusan
14 veljače, 2022
635 Views
Borac Čačak vs Studentski centar

Borac Čačak

Pobjedama protiv Mege i Zadra, čačanski Borac je došao u situaciju da ne brine previše oko borbe za opstanak pošto imaju tri trijumfa više od Krke i Splita, te su sve prilike da će se kraj Morave igrati ABA liga i naredne sezone.

U prošlom kolu, Borac je izgubio od Partizana u Beogradu, ali je ostavio odličan utisak. Radovan Đoković igra izvanredno nakon što se vratio na parket poslije duge ozljede, međutim otpao je Sava Lešić zbog ozljede upravo na pomenutom susretu.

Ono što nije karakteristično za većinu timova u regionu, Borac nije dovodio nove igrače tokom sezone, igraju sa onim što su selektirali tokom ljeta i kako sezona odmiče, igraju sve bolje i bolje. U uvodnim kolima, zavisili su uglavnom od raspoloženja Huntera Hale, dok je sada sve više igrača koji mogu doprinijeti ofanzivno.

Studentski centar

Studentski centar je prvu sezonu u ABA ligi odradio više nego dobro i imaju šansu da se u posljednjoj trećini šampionata bore za šestu poziciju koja vodi u doigravanje. Andrej Žakelj je odlično posložio momčad koja ne zavisi isključivo od pojedinaca.

To se najbolje vidjelo u posljednja dva mjeseca kada su ostali bez najboljeg igrača Kylea Vinalesa, međutim rezultati nisu pali. Umjesto njega je stigao Erick Neal i nadoknadio poene koje je imao pomenuti Vinales.

Veoma bitan faktor u igri Studentskog centra je Kenan Kamenjaš. Gorostasni centar iz Bosne i Hercegovine igra perfektnu sezonu, upisuje prosječno 13 poena i 8 skokova po meču i jako ga je teško zaustaviti. U šutu iz vana, najopasniji je Fletcher Magee, a tu je još nekolicina igrača koji mogu da ubace preko 15 poena. Neki od njih su Justin Edwards i Nikola Pavlićević.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

Očekivani sastavi

Sava Lešić sigurno neće moći da pomogne Borcu do kraja sezone zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata. Ivan Marinković i Uroš Čarapić nisu igrali protiv Partizana, ali njihov povratak se očekuje u ovom meču. Gosti iz Podgorice stižu kompletni, bez problema sa ozljedama.

Raniji rezultati i trendovi

Borac je odigrao 17 mečeva u ABA ligi i ima učinak 6-11, dok Studentski centar ima utakmicu više i skor 8-10. Borac je jedini domaćin u regionalnom natjecanju koji na domaćem terenu ima manje od tri pobjede. U Čačku su pobijedili samo dva puta, a izgubili šest. Studentski centar je uglavnom pobjeđivao kući pošto na strani imaju skromnih 1-7. U prvom dijelu sezone, pobjedu je u Podgorici odnio Studentski centar rezultatom 88:74.

Prijedlozi za tipovanje

Prijedlog za ovu utakmicu je Studentski centar +7 (pobjeda Studentskog centra ili poraz manji od sedam poena razlike, a ako bude tačno sedam razlike za Borac ulog se vraća). Kladionica Bet365 daje kvotu 1.71 za ovu igru.

Borac je svega dva puta pobijedio u ABA ligi na domaćem terenu i to nakon produžetka protiv Zadra, te protiv Mege zahvaljujući odličnoj četvrtoj četvrtini. Studentski centar je na papiru kvalitetniji tim i sigurno će se potruditi da slavi pobjedu i nastavi borbu za plej-of. Ako to ne uspiju, teško je vjerovati da će baš toliko podbaciti i izgubiti sa osam razlike u Čačku.

Ukoliko nemate račun na Bet365 kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 25 €.

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

 

Author Dusan